Aktivity plukas

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna plukas
  • Datum začátku Datum začátku
Projel jsem to znovu tu zilinu a uz jsem se dostal do noveho mesta a dalsi zrada. Vyjizdim ze stanice, jedu na privolavacku a kdyz uz jsem skoro na druhe tratove koleji v 9:30:24 tak mi to napise Ukol nesplnen. Pak kdyz se kouknu na hodnoceni tak mam napsano Kde se couras???, kde muze byt chyba? Zastavil jsem vedle 810.

122 030-0 napsal:
Projel jsem to znovu tu zilinu a uz jsem se dostal do noveho mesta a dalsi zrada. Vyjizdim ze stanice, jedu na privolavacku a kdyz uz jsem skoro na druhe tratove koleji v 9:30:24 tak mi to napise Ukol nesplnen. Pak kdyz se kouknu na hodnoceni tak mam napsano Kde se couras???, kde muze byt chyba? Zastavil jsem vedle 810.

Jednoznačnej problém.. zkus zastavit až u konci nástupiště. Jsi dlouhej vlak ... počítal jsem s tím, že lidi budou zajíždět dál. Určitě tam bude bod, kterej ti při zastavení zruší tento konec aktivity.

Udělaný je tak schválně. Jde o to, abys měl nějakej traffic, pokud by jsi měl moc veliký zpoždění, víš?
Zkus zajet co nejdál :-)

plukas napsal:
122 030-0 napsal:

Jednoznačnej problém.. zkus zastavit až u konci nástupiště. Jsi dlouhej vlak ... počítal jsem s tím, že lidi budou zajíždět dál. Určitě tam bude bod, kterej ti při zastavení zruší tento konec aktivity.

Udělaný je tak schválně. Jde o to, abys měl nějakej traffic, pokud by jsi měl moc veliký zpoždění, víš?
Zkus zajet co nejdál :-)
Vsechno jsem vyzkousel a uz jsem dojel do stanice Bratislava hlavna stanica, opozden o 2 minuty a 57 vterin.

Dojel jsem aktivitu R 625 Vsacan a musím říct že byla opravdu povedená, hlavně to velké množství mimořádností bylo dobré.

Přidávám se k Ondrově pochvale, aktivita R 625 Vsacan byla skvělá. Člověk se rozhodně ani nenudil, ani si neohryzával nervozitou nehty. Díky za ni! 8)
Mám jen malou bezvýznamnou otázku: V Přerově se mi stala zvláštní věc - vlak na vedlejší 2. koleji se mi zjevil přímo před očima až po mém příjezdu, jako by do Přerova zavítal David Copperfield. :lol: Mělo to tak být? (Do Přerova jsem dorazil v 8:15, rychlost jsem dodržoval.)

Bud chybička a nebo .... David Copperfield....
jo tak to by mě zajímalo, jak jsi jel, když jsi přijel do Přerova už v 8:15 :-) ale v pohodě :-)
hlavně že se líbila

Děkuju za pochvalu

plukas napsal:
Bud chybička a nebo .... David Copperfield....
jo tak to by mě zajímalo, jak jsi jel, když jsi přijel do Přerova už v 8:15 :-) ale v pohodě :-)
hlavně že se líbila

Děkuju za pochvalu
Ono to nebude Copperfield. Ja aktivitu ted hral, zatim jen poc CT. Pri prijezdu do CT prndolino akorat odchazelo z nastupiste a hned po jeho zmizeni se zjevila souprava druha :D Predpokladam, ze prndolino jsem mnel stretavat nekde u vjezdu. Duvod bude asi ten, delas aktivitu na slabsim PC, jako ja, nebo Tomachek. Zatim jsem ve vsech stanicich cekal na volno. (CT odjezd 6:55, volno postavilo po 6:59). A to se nejak nezenu a jedu pod vykonem.

Ono to na slabším PC nebude, spíše jsem na to přišel tedka ve čtvrtek, kdy jsem se sám projel na 150.

Problém bude asi u mně, jelikož jsem měl za to, že na 150 se jezdí proudově jako na 141 resp. E499. tj. proudově do 400A
tudíž jsem měl pomalejší rozjezd. Ačkoliv jsem si traffic nastavoval dost dopředu, teda v té dobvě podle mě, tak mi to krásně vycházelo.

Bude záležet na tom, jak moc tu mašinu proudově zatěžuješ.

Takže chyba bude u mně.

Díky za upozornění. u příští aktivity si na to dám větší pozor

skontroluj si prosim v aktivite emma casovy limit na vjazde do usti nad orlici (netvrdim, ze bude jediny). idem na hubu, na opakovaci furt "stoj" a aj tak ho nedavam (jazda tratovou rychlostou proti "stoj" na opakovaci je nerealny hazard, preco mam pocit, ze predzvest do UnO preskoci zo "stoj" rovno do ocakavaj 40? ako keby vlak predo mnou vypratal zhlavie v rekordnom case).
a v cestovnom poriadku vlaku by si mal mat nastavene casy podla skutocneho cestovneho poriadku - nech pekne vidiet to meskanie. nie casy podla nejakeho ocakavaneho prijazdu ked mam tolko a tolko minut sekeru vdaka tomu, ze predo mna islo vsetko ostatne z trebove

v pardubicich, kde som to stihol v casovom limite v tazkej pohode - limit je 23, prisiel som na 20 - je podivne, ze od pohnutia sa z usti nad orlici nevidim pred sebou ziaden vlak - stale zelena na opakovaci aj ked z usti odchadza kolona jak z trebove a vsetci musia v brandyse nad orlici brzdit na 40 koli nakladu na priamej. tak znova: v pardubicich stojim vyse 10 minut. na to sa pohol trafic vedla mna a pri navestidle na stoj zmizol. tak to skusim aj ja - tab - jazda povolena. na zhlavi cez vyhybky na nespravnu a do usmevu 151.014, ktora zrejme mala vojst do pardubic, ale nejako sa nevyservisovala pre nu cesta. (chcel som sa pripojit a odtlacit ju spat ku prahe, ale je tam jedna potvora navestidlo - rusic max. rychlosti, na ktorom som vyletel. (nejako som zabudol na tab a asi by ani ten nezabral ;)

verzia bin 1.7.051922

Jel jsem to několikrát .. a neměl jsem problém... Kde je chyba těžko soudit..
Jo tyhle vidle v tom Ústí. hmmm zajímavé ... - tedka si říkám, kde by ta chyba mohla být..

BTW: v kolik jsi přijel do Ústí ???

Do Pardubic je to na Volno stale ... kdyby jsi se podíval na mašiny, co odjíždějí z Ústí a nebo z Třebový, kde jsou všechny hezky vyskládaný vedle sebe, zjistíš, že to jsou 151 nebo 162, prostě ti ujedou. :-) at chceš nebo nechceš.... Zkoušel jsem si to a nedá se s nima držet krok :-(

K těm časům musím si stáhnout Activity Changer :-)

PS: Díky za připomínky... pokusím se stím něco udělat.

casy som si nastavil rucne v act subore, tiez som tam vypol casove limity. (pardubicky sa stiha, ale vjazdove navestidlo do UnO sa postavi na styridsat a vystraha zaroven s predzvestou okolo casu 38.30, pricom casovy limit je 40.00 -> stihat to za minutu a pol od predzvesti do stanice a zastavit... neviem neviem.)

ad ujdu - no mne je len divne, ze mi neujdu v useku ceska trebova - usti nad orlici, kde mam odjazd na 40, potom 70-90-120-160-120-70(vjazd na 40) ale ujdu hned za usti nad orlici, kde mam odjazd na 40 a potom mame vsetci rovnaku maximalku 80-85 az skoro po vjazd do chocne (tam potom 110-160).

co sa tyka limitu v usti, kym som ho nezrusil tak ma prvy krat vyhodil ked som bol na vyhybkach na vjazde, druhy krat asi pri vchodovom navestidle (to som sa snazil ist rychlejsie, ale koli nepostavenym navestidlam som nakoniec viac brzdil). realne som potom zastvil okolo 41.30-42.30 (jak som bol cely za vyhybkami, plazil som sa niekde medzi 10-20 k odchodovemu navestidlu). rychlik to podla idos-u dava za 9 minut, ale asi nie v cerveno-zltej vlne (osobak za 11).

Tuhle aktivitu jsem dělal po dlouhé době, po více než roce.. chybička tam býti můžou .. přiznávám... mě se bohužel tvé věci nestaly... nicméně zpomalíme servisy a bude to :-)

jeffer napsal:
casy som si nastavil rucne v act subore, tiez som tam vypol casove limity. (pardubicky sa stiha, ale vjazdove navestidlo do UnO sa postavi na styridsat a vystraha zaroven s predzvestou okolo casu 38.30, pricom casovy limit je 40.00 -> stihat to za minutu a pol od predzvesti do stanice a zastavit... neviem neviem.)

ad ujdu - no mne je len divne, ze mi neujdu v useku ceska trebova - usti nad orlici, kde mam odjazd na 40, potom 70-90-120-160-120-70(vjazd na 40) ale ujdu hned za usti nad orlici, kde mam odjazd na 40 a potom mame vsetci rovnaku maximalku 80-85 az skoro po vjazd do chocne (tam potom 110-160).

co sa tyka limitu v usti, kym som ho nezrusil tak ma prvy krat vyhodil ked som bol na vyhybkach na vjazde, druhy krat asi pri vchodovom navestidle (to som sa snazil ist rychlejsie, ale koli nepostavenym navestidlam som nakoniec viac brzdil). realne som potom zastvil okolo 41.30-42.30 (jak som bol cely za vyhybkami, plazil som sa niekde medzi 10-20 k odchodovemu navestidlu). rychlik to podla idos-u dava za 9 minut, ale asi nie v cerveno-zltej vlne (osobak za 11).

Ahoj Plukas.Aktivita R 600 na trat 321 nejde stiahnut.mozes mi ju poslat mailom prosim?
niko11@pobox.sk
Dakujem

Back
Nahoře