casy som si nastavil rucne v act subore, tiez som tam vypol casove limity. (pardubicky sa stiha, ale vjazdove navestidlo do UnO sa postavi na styridsat a vystraha zaroven s predzvestou okolo casu 38.30, pricom casovy limit je 40.00 -> stihat to za minutu a pol od predzvesti do stanice a zastavit... neviem neviem.)
ad ujdu - no mne je len divne, ze mi neujdu v useku ceska trebova - usti nad orlici, kde mam odjazd na 40, potom 70-90-120-160-120-70(vjazd na 40) ale ujdu hned za usti nad orlici, kde mam odjazd na 40 a potom mame vsetci rovnaku maximalku 80-85 az skoro po vjazd do chocne (tam potom 110-160).
co sa tyka limitu v usti, kym som ho nezrusil tak ma prvy krat vyhodil ked som bol na vyhybkach na vjazde, druhy krat asi pri vchodovom navestidle (to som sa snazil ist rychlejsie, ale koli nepostavenym navestidlam som nakoniec viac brzdil). realne som potom zastvil okolo 41.30-42.30 (jak som bol cely za vyhybkami, plazil som sa niekde medzi 10-20 k odchodovemu navestidlu). rychlik to podla idos-u dava za 9 minut, ale asi nie v cerveno-zltej vlne (osobak za 11).