Červená

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ponco
  • Datum začátku Datum začátku
Milej Ponco, jak ses vůbec opovážil položit takovouto otázku? Zde jsi na foru, kde je pouze sorta zcela erudovaných odborníků v železniční dopravě! Jakékoli odchylky od spisovného slovníku železničního zde nejsou tolerovány! Navíc odteď na tebe bude pohlíženo jako na zcela hloupého a naprosto neznalého člověka, co se železnice týče! Tak zkus svou odvážnou otázku položit znova a slovo "cervenu" zkus nahradit slovem stůj! A nezapomeň větu tázací ukončit otazníkem, jinak zdejším expertům na český jazyk rupne cévka... :D

Mě se to stalo tento týden. Po hodně dlouhé době jsem si dal soupravu do OR, abych udělal nějaké screeny a tedy jsem soupravu nechal pomalu kutálet z kopce a já lítal venku s foťákem. :D Najednou bum a rychlobrzda. No stál jsem tam pěkně dlouho, než jsem našel tu klávesu, která vybaví záchranku. F1 a hledej šmudlo. :D Ono tam je jak rychlobrzdu aktivovat, ale marně hledal jak odbrzdit. Nakonec mi docvaklo, že ta klávesa je jak na zabrzdění, tak vybavení. Já si myslím, že na tohle hledat odpověď na fóru, je už pěkný úlet. Nač si opisovat všechny funkční klávesy pod F1, když se mohu zeptat zde. Protože řídit vlak určitou minimální inteligenci hráče vyžaduje. Ale snad jsem alespoň nepřímo dotyčnému odpověděl. Já už zapomněl, která klávesa to byla. Backspace nad Entrem? Nechce se mi otevírat OR. To jsem teď zase právě líný já. :D

Začiatočník zvyčajne vždy položí typickú začiatočnícku otázku, preto je na začiatku tejto témy uvedené "- přísný zákaz vstupu zkušeným, leč nervově labilním členům fóra! " ;)

Já si to přečetl celé pobavilo mě to.
Jinak nejsem si jistý ale myslím že když projede stůj v aktivitě tak je potřeba aktivovat ruční režim control+m v něm odbrzdit záchranku, zpětný chod před návěst a pak zase aktivovat automat. Režim.. on ale nenapsal ani jestli jde o volnou jízdu nebo aktivitu.

Back
Nahoře