Traffic

Trať 310 a okolí

Začátečník
Zdravím, vím, že se toto téma v minulosti řešilo, ale chci se zeptat, zda už je nějaký editor pro OR, ve kterém si můžu nastavit traffic?

Zdravím
a prosím o radu.
V aktivitě v noční době jsem vytvořil traffic, který přijede do stanice ze směru od A, otočí se na otočném bodě a po určené době na WP odjede opačným směrem na jinou trať do B. Všechno funguje s loko CD810 až na skutečnost, že loko nepřepne světla a tak odjíždí s "bílými koncovkami".
Dá se to ošetřit ?

Pokud jeho jízdu nevidí hráč tak jízdu z bodu A ukonči a dej traffic znova jen ve směru B. Pokud jej hráč vidí tak s tím neuděláš nic, nebo bys musel před i za solo 810 dát servis4, ale ta pak nebude svítit žádným světlem.

Pokud jeho jízdu nevidí hráč tak jízdu z bodu A ukonči a dej traffic znova jen ve směru B. Pokud jej hráč vidí tak s tím neuděláš nic, nebo bys musel před i za solo 810 dát servis4, ale ta pak nebude svítit žádným světlem.
Traffic celou dobu jízdy vidím. Tak mám smůlu. Děkuji za info.

Zdravím
a prosím o radu s jedním ze základních úkonů při tvorbě aktivity.
V aktivitě v noční době jsem vytvořil traffic, který přijede do stanice ze směru od A, otočí se na otočném bodě a po určené době na WP odjede opačným směrem na jinou trať do B. Všechno funguje s loko CD810. V otočném bodě bych chtěl přivěsit přívěsný vůz. Vložil jsem vůz CD010 jako loose con. těsně za otočný bod, což nefunguje.

Zdravím
a prosím o radu s jedním ze základních úkonů při tvorbě aktivity.
V aktivitě v noční době jsem vytvořil traffic, který přijede do stanice ze směru od A, otočí se na otočném bodě a po určené době na WP odjede opačným směrem na jinou trať do B. Všechno funguje s loko CD810. V otočném bodě bych chtěl přivěsit přívěsný vůz. Vložil jsem vůz CD010 jako loose con. těsně za otočný bod, což nefunguje.
Zdravím,
vyřešeno vložením WP s kódem 60001 do trasy přijíždějícího trafficu.

zdravím ako prosim vás vyriešim to keď sa mi v aktivite sekne traffic a zvlášť pri jazde po jednokoľajnej trati?

Back
Nahoře