Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Najskôr v prazitovaní na cudzej práci. Dnes tu bol niekoľko krát a neodpovedal. Asi nemá poruke relevantnú odpoveď.V čem ta modelová úprava spočívá?
Bude to kvalita. Viz: https://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4900/#post-208263V čem ta modelová úprava spočívá?
Přesně. Bude to kvalita. Je to stejná kvalita jako od Dema. Jak vidíte na náhledech, tak alfa mi už funguje. Stačila rada jednoho skinařeBude to kvalita. Viz: https://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/4900/#post-208263
Ty obrázky na to vypadají.Přesně. ... práce nekvalitní.
Tak teď jsi mě vážně pobavil dědoušku"známy" plagiátor, samozrejme pod novým menom.
Vieš čo je smutné? Že tu musia robiť "dôchodcovia". To čo ukázali tebe podobní mladí je na zaplakanie. Dokážu kecať, plagiátorovať a líčiť hranaté krabice. Česť výnimkám, ale ty medzi ne nepatríš, tie výnimky dokážem spočítať na prstoch. FB je plný hubatých "autorov" ale nič nové, nič prevratné, doosprostenia kopírujú to čo už urobil niekto predtým. Ste neschopní, leniví a drzí úbožiaci. Pozri sa do zrkadla a plač.T Asi je nejvyšší čas obout s bob57_cz důchodky a jít si pokecat před sámošku na lavičku
Ty budeš asi taky inteligentjdi za roh a vlep si facku, ty fracku !
Když už, tak je nutné poznamenat, že i ti velikáni a borci začínali také jako skinaři. Když jsem se ocitl v této komunitě, někdy 2003, tak modelovali jen Starý a Ondra Janiš. Největší skinaři byli Tax a Pikku. A také teprve začínali omalovánkami. Jenomže proti dnešku byl žalostný stav vozidel, tak se prostudovali na vyšší level a začali modelovat sami. A že vydají něco nového, to motivuje. Dnes je vymodelované téměř vše, co je srdcovkou nových skinařů, tak se jen skinuje a nikdo nemá potřebu překvapit něčím novým a učit se modelovat. Je třeba se na věc dívat i tímto pohledem.Tak tak, přesně má Tax pravdu. Kde jsou ty časy, kdy tvořili takoví borci jako....
Štourat se v cizích modelech nebo texturách bez vědomí autora? No to je taky dobrá vizitka. Dědkové si mohout jít pokecat na lavičku před sámošku. Protože za svá dědkovská léta mají dostatek zkušeností a fištrónu na to, aby u toho stihli spáchat svůj vlastní originál. Vy mladí jen někde něco lohnout, obšlehnout a ještě k tomu na levačku. Jako rusáci nebo číňané. A ještě s přebujelým sebevědomím se s tím honem jít někam pochlubit - jaký jsem borec. Ve skutečnosti nula. Hlavinka si to možná uvědomuje, a proto reaguje podrážděně urážkama.Ty budeš asi taky inteligent![]()
No dovol Zbyňo, omalovánkami, tststststs.... Největší skinaři byli Tax a Pikku. A také teprve začínali omalovánkami. ...
Když není čas se pořádně učit, tak nemá cenu nic začínat a vypouštět nepodarky.Takže nejen že není kdy modelařit, ale ani se není kdy učit modelaření.