15. setkání MSTS Praha

Registrácia na stretnutie Praha 9. - 10. 3.2019

• Hlasovalo členů
    14
  • Ukončená anketa .
Taky na to koukám, ale dělejte jak myslíte, já se klidně v apartmánu ztratím.

Tax má lístky na vlak tam aj späť. Tam Strela príchod 10:07, späť EC 281 odchod 15:50 z Wilsoňáku. Dúfam že tentokrát nebudem cestovať ako vlani, nepokurvite to tam od masaryčky :D
Neboj Venco, nestratíme sa. Ešte pôjdem zameniť nejaké € za CZK

Ešte krátka podotázka:
@Tom Kanka bude prísť na krátku návštevu alebo bude v službe? Kľúčenku mám brať so sebou?

No pekne.
Jsou to saláti :D
Venco, keď to takto bude pokračovať tak za tú cenu fakt môžeme ísť do Internacionalu

Jj. Tahat pneumatiky do Michelinky bych vás poslal ...
Na Internacionál raději zapomeň, zítra je tam bál Šakalích let a pokoje jsou prakticky vyprodané. No kdyby to bylo s orig. kapelou Pepy Pilaře a jeho boys, za hřích by to stálo.
V klidu. Já nezapomínám, že jsem zatržítko "Nocleh" zatrhl dobrovolně a další s tím kalkulujou.

...
Na Internacionál raději zapomeň, zítra je tam bál Šakalích let a pokoje jsou prakticky vyprodané.
Pred troma či štyrmi týždnami keď začala hystéria okolo ubytovania tam mali voľné izby po 80 €. Kľudne by som to zaplatil :D Samozrejme deň pred akciou sa na voľné izby nemôžeš spoliehať :D

@alcapone : Pepo, pls zajtra nalož do gumokola dva porcelánové hrnčeky 1/4 litra na čaj, pre Vencu a pre mňa, nech to nemusíme ťahať vlakom. Dikes :D

Dostanete půllitrovej plastovej kelímek s NDR lžičkou, mě nebudete ničit hrnky na čaji.:)
Kterej čaj mam vzít, vemu černej a nějaký ovocný.

@alcapone : plastový kelímek z NDR obsahuje fenoly, tak to si radšej v nejakom hypermarkete kúpim svoj hrnček. Ale dikes :D

Tax sedi v Strele, napodiv mam dobre miesto. Odchod bez meskania, teda slezina moze zacat :)

@Tom Kanka ono zabudol som to doma, ale čo je horšie tak som zabudol aj české mince. Všetky do jednej, okolo 400 - 500 CZK.
Ale práve sme prišli, Venca Poison ma navigoval na Holešovice, ani som nemusel vystúpiť zo Strely. O pár minút sme sedeli vo vlaku na Podbabu. Na Podbabe nás počkal Pikku a už sme v DDM. Vďaka Joskovi už vstrebávam ovocný čaj. :D

Prvním odpadlíkem není deterio, ten se myslím teprve dostává do těch správných decibelů, ale já s brněnskou gumokolovou skupinou. Ale jo. Se všemi jsem se pozdravil, rád jsem zúčastněné znovu viděl a prohodil pár slov, oběd dobrý, Plzničky neměly chybu. Očekával jsem, že někdo vytasí model brněnského mrakodrapu, jak mi bylo slibováno, ale prý to byl hoax. Tento model do MSTS neexistuje. Deterio mi alespoň dodal model Brno Řečkovice, Hradčany,.... a ....jé Ořechov tam není. Tak příště. Za všechny uživatele, děkujeme.
A já to ještě zapracuji a co nejdříve vydám v aktualizaci.
Tak si to tam ještě užívejte a klidně se i večer ožerte :D Já jsem rád, že už jsem doma, protože na mě padá nějaká únava. :D

Back
Nahoře