Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ne, rum bol až pri raňajkách v DDM. Keď sme my vstávali Deterio bol dávno preč. Nikto nechápe ako mohol zmiznúť takto v tichosti. Ale večer ho bolo dosť, sám prekričal hlučnú párty vo vedľajšom byte.Takto jste dnes na ubikaci vstávali?![]()

Zpozdeni nabralo 30 minut, je posrata supravaJinak šťastně dojeďte. Ať vítr nepotrhá troleje.
To byl dům, kde žijí normální lidé a nějaký kretén tam pronajímá byty turistům přes Airbnb?Děvčata odvedle. Tieto dve boli dobre vyzbrojené. Len škoda že sa moc hemžili a na chodbe nebolo najlepšie svetlo na fotografovanie.
Tak jestli všichni, co byli rušeni, už to vzdali a utekli a je z toho vykřičený barák, tak OK.Na první pohled to tak vypadalo, ovšem co jsem já koukal tak tam byla na všech patrech nalepená čísla krom asi dvou bytů, včera, když jsem šel pro klíče tak tam nějaký člověk nakládal šuplata s krámama do auta, takže asi taky opouštěl dům. Na druhý pohled už to byla pravda jen podle vybavení, ale svůj účel to splnilo, vyspali jsme se.![]()