Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

Duuso, když jsi před léty oznámil, že se stavbou končíš, bylo to smutné počtení, ale Tvé důvody byly tak silné, že jsem si pak uvědomil, že mé děti asi nikdy takového tátu neměly. Když se začaly objevovat první zprávy o pokračování, radši jsem své těšení tlumil. Teď konečně nastala doba, kdy i já se mohl po nové trati projet. A je to paráda. Vydání nové verze se pro mě stalo "Událostí roku". Moc Ti za Tvou práci děkuji a velké poděkování samozřejmě patří i všem, kteří Ti pomohli.

Vjazd do Tvrdošoviec od Trnovca: rýchlostník 100 sa nepremieta na Track Monitor (OR; koľaj 1.).

Inak po inštalácii bokom prekopírovaní zložky trate do adresára MSTS a použití Global a Sound z BP frčí leto bez problémov.

Chlapci jedu v MSTS na Štúrovo po nesprávné koleji z Nových Zámků a na odjezdu ze Dvorů nad Žitavou mi hodí 30 a posun což je nemilé, musel bych třicet až do Štúrova a mi dost hatí plány na dokončení třetí části Pn s koksem. :(

exra.jpg

Ahoj Poisone, tvoříš 3. díl Exry?:)
Svítí ti přivolávačka, tedy podle mých skromných laických znalostí předpisu v obvodu výhybek s opatrností na přivolávací návěst a Vmax 40 km/h a pak jedeš traťovou (tady 120) na kód, či mezistaničně a platí pro tebe až první (v tomto případě samostatná) předvěst někde před hradlem, či vjezdem do další stanice, na které může být pouze žlutá či zelená barva. V OR bys to ochcal vyhozením parametru OverSpeedMonitor v engu té F4ky. U msts už ani nevím, jak se to dělá. Jestli stejně jako v OR?

PS: mýlím-li se v nějakém detailu, rád se nechám poučit, rád podiskutuji, ale nadávky do debilů a ochlasty si CML nech laskavě pro kuřáky, ochlasty a špeky, co neví, jak nekouřit a co nežrat, aby nezatěžovali zdravotnický systém, zloděje, nácky, vrahy cikány a podobný substrát, co zde jen parazituje na našich daních atd. atd. Jsme tady snad komunita tvůrců se stejným zájmem a trochu tolerance nejen pro občasný rýpavý názor by nezaškodilo pro každého, ne? Připadali jste mi jako nějaká Strana háklivek, kterým se nesmí nic vytknout, na nic upozornit, či se zeptat.

Ano třetí díl EXRY, tak nějak jsme to již probrali v SZ a budu muset změnit scénář, nic divného při tvorbě aktivit, divné by to bylo v případě, že by vše vycházelo hned napoprvé. ;-)

No jo no, ale tímto byla zhacena. :-) Náhradní řešení se vždycky najde, zbývá cca. 30 minut jízdy.

první dva díly EXRY byly super, přeji mnoho zdaru. Rád si k sjetí 3. části zabloudím do msts prostředí.

Díky, chci to dodělat a vydat, v plánu je polofikce s Vectronem v OR pod střídavinou a začíná se ve Štúrovu. Dokud je chuť a čas na tvorbu. Souprava už ve Štúrovu stojí a fíra je netrpělivej. :-)

trochu tolerance nejen pro občasný rýpavý názor by nezaškodilo
To by sice šlo, ale není přípustné, aby psal někdo jako se třemi promilemi a komolil někomu nick / jméno. Když to neumíš z paměti, nepiš. Když to neumíš správně opsat, nepiš. A nikde nebyla napsána ani jediná nadávka. Pokud tam nějakou vidíš, máš problém s chápáním jednoduchého textu nebo s chlastem.
S pravopisem problémy máš prokazatelně, takže to bude nejspíše o slabším IQ. Napadání s CML si nech pro sobě rovné.

Poison: a ono by nešlo naklonovat F4ku pro OR? Později na to kouknu, kdybys ji tam chtěl?

Bobe: sorry, ale už tě nečtu.

Necháme být, podřídíme se možnostem tratě a ono to dobře dopadne, věřím tomu. Dalo by se to řešit všelijak, ale byla by nutná aktualizace tratě a tak daleko to netřeba hnát.

To jsme se špatně pochopili. Neva plány jsou dány, lze tvořit na dvou projektech vcelku slušnou vzdálenost, pod střídavinu s ním v činnosti nechci. :)
Ten stejnosměrnej smeták je tam jako FA tak to rozchodit nepůjde.

Poisone závady sa berú na vedomie a značím si to, ale ako si písal...až do aktualizácie. Poprosím zúčastnených...nezasierajte to tu svojimi invektívami.

Back
Nahoře