Trať ŽSR 130 Bratislava-Štúrovo v.2

Pokud vím, řeší se umístění souborů z bývalé stránky xtrain.alsat.sk na jiný, funkční server, kvůli momentální neodstupnosti té trati ale není nutné plevelit fórum duplicitními příspěvky, to by mohlo u moderátorů narazit... ;-)

Ahojte,

prosim vas, mozem sa spytat ci je niekto ochotny dat niekam na download tuto mapu? Pozeram sem dost casto a som prekvapeny ze nie je opat na stiahnutie. Ja rozumiem ze site Taxa je uz off ale predsa len predpokladam, ze vacsina z vas ju ma takze som naozaj prekvapeny ze nie je este na stiahnutie. Chcem sa aj spytat Duska ci este aj robi nejake nove veci kedze vidim aj nejake datumy s update-tami. Dakujem.

Zdravím, už dlhšie čakám na download trate a momentálne sa objavila na ulož.to
Nechcem sem posielať odkaz, predsa lebo neviem, či ju tam nahrali stavitelia. Každopádne kto chce, ju tam vie tam už nájsť..

Fajn,

otazka je ci je to v2 alebo ta predosla. Bol by som rad, kedze Topic je o v2. Moze niekto potvrdit? No aj ten subor nema v2 v nazve tak tazko povedat...

V živitě bych netahal nějakou trať z Ulož To, kde to může potutelně nahrát kdejaký kindroš a bůhví v jaké verzi a stavu. Hoši, nedávno jsem na FB viděl obrázky tratě BP, z Břeclavi a málem jsem se pochcal smíchy. Asi taky "dobrá ofiko distribuce". A pak je nejlepší zde dávat dotazy, že mi něco nejde, nebo popřípafě padá.

Ahoj Dane,
suhlas, len ono niekedy sa tazko clovek dopracuje k niecomu co by chcel a na chlapov od projektu nemam kontakt na priamo. Ja sa priznam ze som to stiahol a vyzera to na v2 skutocne, vsetko zatial co som skusal ide, velmi pekne a bez problemov. Dufam ze ma neukamenujete, sry ale dakujem za tu info a samozrejme za ten balik na Ulozto. Trat je to naozaj velmi pekna a treba fakt podakovat chlapom za pracu. Ja nemam tolko kontaktov na ludi od vlakov a som rad aj za malickosti, vazim si to. Ak som teda urobil nieco co som nemal tak sa ospravedlnujem, hlavne chlapom od projektu. Snad sa niekedy nejak stretneme a potom to vynahradim nejak :) velmi rad. Dakujem este raz...

Fajn,

otazka je ci je to v2 alebo ta predosla. Bol by som rad, kedze Topic je o v2. Moze niekto potvrdit? No aj ten subor nema v2 v nazve tak tazko povedat...
Preistotu som si to spustil vo VM, zatiaľ nič "podozrivé". Ano, je to v2, píše sa to v popise mapy.

Chápu, psal jsem jen o možném riziku. Trať je to opravdu nádherná. Ani já sám si nejsem jistý, jakou mám verzi. Ale staženou ještě z webu. Ten už nefunguje.

Nazdar všetci !
Každému prajem všetko dobré v Novom roku.
V prvom rade sa ospravedlňujem za moje ignorantstvo ohľadom downloadu trate. Riešim x ďalších vecí a po smrti Laca som aj zabudol že nastane tento problém. Medzitým som nastúpil na štreku kde už dva roky výpravcujem a xkrát po návrate domov som rád, ža žiadne vlaky nevidím...
Takže takto:
Projekt ŽSR130 samozrejme žije a žiť aj bude, veď je to "naše dieťa". Mám minimálne morálny záväzok voči ľuďom ktorí mi s traťou pomohli a pomáhajú. Staviam v rámci časových možností ale určite to nenechám zapadnúť prachom.
K downloadu:
V čo najkratšej dobe sa budem snažiť zohnať nejaký webový priestor kde inštaláciu verzie 2 umiestnim.
Hneď ako to bude to sem napíšem.
Zatiaľ toľko.

Back
Nahoře