Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Škoda, že Plechy pořádně nejezdí v OR CZSK. :rolleyes: Na druhou stranu, s nima nejde v osobce nikam pořádně jet v kuse, protože na to nejsou tratě. Leda vyrovnávky za ZSSK Blava-Brno, pak rychlíky kolem Vysočiny a zbývají osobáky Plzeň-Klatovy, Tišnovy a Letovice za 560. Ale to jen taková úvaha. Parádní mašiny.:)

Škoda, že Plechy pořádně nejezdí v OR CZSK. :rolleyes: Na druhou stranu, s nima nejde v osobce nikam pořádně jet v kuse, protože na to nejsou tratě. Leda vyrovnávky za ZSSK Blava-Brno, pak rychlíky kolem Vysočiny a zbývají osobáky Plzeň-Klatovy, Tišnovy a Letovice za 560. Ale to jen taková úvaha. Parádní mašiny.:)
Tak zrovna tento konkrétní kousek zajíždí docela často z UNS nebo ze Štúrova do Hulína se sírou nebo dehtem pro přerovskou nebo valmezskou Dezu. V Hulíně přepřah většinou za 751.

Jsou suprový škoda jen že dotyčnej si nedal práci s texturama a i modelem samotným ale chtělo by to i nějakou špinavou!
Tyhle řeči nemám moc rád. Buďme vděčni, alespoň za něj... A nebo udělej lepší model s lepším mapováním. To by bylo užitečnější, než nějaké řečičky. To že píšu, že je to co "model a mapování dovolí" rozhodně neznamená, že je ten model špatný... Tím bych autorovi modelu dost křivdil.

Tyhle řeči nemám moc rád. Buďme vděčni, alespoň za něj... A nebo udělej lepší model s lepším mapováním. To by bylo užitečnější, než nějaké řečičky. To že píšu, že je to co "model a mapování dovolí" rozhodně neznamená, že je ten model špatný... Tím bych autorovi modelu dost křivdil.
Ale jo model to je super jen ty podvozky např. a nebo jeho styl mapování, to jsou věci co mi vadí, kdyby to měl pořádně namapovaný tak jsem už naskinoval aspoň 3 VTG Eamnossy...

Tyjo, super práce Lukyne, tyhle kotle dost chybí. Kdyby jsi chtěl, můžu nějaký nafotit, stojí mi tu téměř permanentně nějaký ucelenky těchto vozů.

Aby to tu nebylo jen o kotlech, tak na stránkách MSTS-RW můžete stahovat Vectron IDS Cargo 193.276-3
V reálu ho na kolejích už nejspíš nepotkáme, ale virtualní koleje může brázdit dál...
banner IDSv2.jpg
Za zveřejnění a pomoc s S souborem děkuji jako vždy Dodovi, a za fotodokumentaci pak TSrepaints.
Přeji všem pěknou zábavu.

Back
Nahoře