Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Tak jsem konečně dneska stáhl oba Vectrony RJ, které vypadají suprovně a chtěl jsem je použít a jsou mi absolutně k ničemu, pokud chlapi budete dělat polskomaďarský vzor engů, máte k dispozici jednoho aktivitáře. Něvím, proč to neuděláte klasicky jako byla 193 ŽSSKC., fakt je to pstavené nahlavu, systém OR, na který není pořádný editor aktivit.

Dane já dělám s vectronem PKPC, který je totéž co zmiňuješ a holt se musíme přizpůsobit. Mám dva consisty jeden s vectronem ČD (ten AE akceptuje) a druhý s vectronem PKPC a jen je přepisuju tam a zpět podle toho zda tvořím v AE nebo testuju ve hře, jiná cesta asi momentálně není.
Je zajímavý, že to AE neschroustne pouze v soupravě hráče, v loose nebo traffic mu to "zatím" nevadí, nebo aspoň já se s tím nesetkal.

Jenže to budeš za chvíli přesouvat celý trainset, buď prostě bude editor, nebo by se mohla naše komunita přizpůsobit, aby šly dělat se skiny a modely aktivity, nebo si je nechají jen pro volnou jízdu. U MSTS byl prvně editor, poskromnu modelů, ale hned šlo tvořit, tady je to postavené nahlavu, dělají se modely, tratě, ale na tvorbu aktivit nic kloudného není, to co je je 5x tak komplikované, jako tvorba v AE MSTS. Holt chybí asi schopný programátor, který by znal strukturu AE MSTS, práci v něm a dle něj by vybastli editor pro OR.

Přesun trainsetu jako takového problém není, ale je problém dělat aktivitu s jinou mašinou a pak tam sázet zase jinou a testovat jetli vychází doby atd... Takže pročpak nám vlastně ulehčit práci na aktivitách. Tohle je úplně nanic, v MSTS jsem si vybral mašinu a rovnou s ní dělal aktivitu. Představ si případ zrovna šestikoláku, dělal bych to s jiným a najednou zjistil, že je všechny práce nanic, poněvač ta mašina, co jsem chtěl dát do aktivity nefunguje. Proto by alespoň autoři skinů, než bude pořádný editor aktivit pro OR nemuseli dělat vše pro to, aby v MSTS AE vozy nefungovaly.

Představ si případ zrovna šestikoláku, dělal bych to s jiným a najednou zjistil, že je všechny práce nanic, poněvač ta mašina, co jsem chtěl dát do aktivity nefunguje.
Chytrému napověz, hloupého kopni.
Proto máš možnost výběru trainsetu. 1.bude komplet velký, 2.bude mít jen to, co aktuálně potřebuješ pro sestavovanou aktivitu ve verzi pro OR a 3. bude mít totéž, co má verze OR, ale bude to mít sestaveno jen z msts pro práci s editorem. Samozřejmě se musí v obou malých jmenovat soubory.con totožně.
Jak jednoduché ...

Dane, tak si udělej .eng podle toho 193 ZSSKC a ten nový si dej do podsložky "openrails". To by mohlo pomoct, ne? Jen tam ale k těm řádkům se směrováním na .inc nezapomeň dopsat ještě ../ ;-)

Neviem kde máš stále problém Dan s tvorbou aktivít. Pretože mne všetko ide ako má.Vytvorím si súpravu s Vectronom (include) cez TSRE5.
A v AE vytvorím servis a trasu. VŠetko ide ako má.
Keď chceš urob ako ti píše Lukyn, v zložke s 193 si nechaj msts eng a do podzlozky si daj eng s include.

Hoši, já mám třeba vectrona ČDC ještě s původním eng, Jinak Dodo, co ti jde? Ty překopané engy všech Vectronů na ladění u Hekla? MSTS AE tenhle nový způsob nepobere. V TSRE con editoru uděláš soupravu, ale v AE MSTS ji neotevřeš.
Dane, tak si udělej .eng podle toho 193 ZSSKC
Já se prostě v eng ohledně těchto záležitostí hrabat neumím, nevím kde co u těhle mašin přepisovat.

Však ale prečo otvárať súpravu v AE? prečo si nevytvoríš súpravu v TSRE5. a máš hotový consists ktorý len v AE priradíš danému Servisu. Ja tak robím aktivity a AE MSTS to berie úplne v pohode. Tu som teraz nedávno robil aktivitu z Čadce do Žiliny s 363 101 cez include. Sú tam aj vectrony a všetko to je robené v AE MSTS.

Dodo to ani jinak udělat nejde, ale pokud máš include v soupravě hráče tak ti AE prostě spadne při startu a pokud chceš jako Dan tvořit úkol v AE jsi nahranej. Já mám teď totéž s vectronem PKPC.

A iný vectron ti to nerobí? Či iba ten PKPC? Ak iba ten tak chyba bude v ňom tak sa na to pozriem. Ale keby to má padnúť pri tom ked mam include v súpravu hráča, tak by som hentu aktivitu na videu nedokončil pretože všetky X6X, Vectrony, 131, a podobne mám cez include.

Krása, takto to dokážu taky, ale zkus teď AE vypnout a znovu zapnout a co ti to udělá. Pokud to udělám jako ty, normálně udělám úkol s tímto strojem v čele, uložím a vypnu AE, zapnu jej, vyberu Otevřít aktivitu znova a MSTS přestal fungovat. Pokud překopčím con s jinou loko v čele uložený úkol se normálně načte komplet. Schválně to zkus ať jsme chytřejší, já mám W7 64.

No nech sa ti páči. Na konci otvorím aj Consists aby si videl že sa jedná o Vectron. Mám WIN 10 Pro 64bit.
V pohode som fungoval aj pred dvomi týždňami keď som mal WIN 7 64.

Díky za vyzkoušení, v tom případě nevím, co by to mohlo u mě způsobovat, ještě mne napadá, jaký máš parametr pro spouštění Editorů?

Back
Nahoře