Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

[QUOTE="tomazo
Skusal som tvoje svetla alle pride mi to strasne komplikovane a neprehladne hlavne,kedze som to chcel upravit podla nasho predpisu kde staci jedno biele pri posune ale zial sa mi nedarí odstránit zadné pravé biele :/
A tiez mas chybu pri dialkových,tie svetia sucasne s pozicnímy a niie zhasnu pozicne ako pri tvojom zapise.
Ak je to na Traxxe tak ze pri dialkovych vypnes pozicne tak berem s5 :)

Stačila drobná úprava barev záblesků a jsem s tímto efektem naprosto spokojen.
Blesky nad bezkontaktním smetákem opravdu nemusím. Jede/stojí to třeba na přední a bliká to nad zadním?
Při zhasnutém reflektoru a svícení v první poloze (pozičky) žádný kužel není a před mašinou totální tma?

Skusal som tvoje svetla alle pride mi to strasne komplikovane a neprehladne hlavne,kedze som to chcel upravit podla nasho predpisu kde staci jedno biele pri posune ale zial sa mi nedarí odstránit zadné pravé biele

1. st. Přední levé (posun), 2. st. Zadní pravé (posun) Radius změnit na 0.0 a je to dle Vašeho předpisu.
Ona úprava je nepřehledná ze zápisů dálkových a koncových světel, které jsou zapsány dvakrát. Důvod? Vznik větší svítivosti světla.
Znovu prosím opakuji. Je to náhrada za originální světla, která byla trochu mimo.

Při zhasnutém reflektoru a svícení v první poloze (pozičky) žádný kužel není a před mašinou totální tma?

Stačí do zápisů "kužely" doplnit tohle. A budiž světlo.:)
Kód:
Light (
            comment ( ** kužel posun ** )
            Type ( 1 )
            Conditions (
                Headlight ( 1 )
                Unit ( 2 )
            )
            FadeIn ( 0.1 )
            FadeOut ( 0.5 )
            Cycle ( 0 )
            States ( 1
                State (
                    Duration ( 0 )
                    LightColour ( 80FFE8C0 )
                    Position ( 0 1.4 8.9 )
                    Angle ( 30 )
                    Elevation ( 20 20 20 )
                    Transition ( 0 )
                    Radius ( 8 )
                )
            )
        )

"Gapa"(manželka) už na mně huláká, ať jdu chrápat, nebo mně prý z toho jebne. Hoši zdarec.

Stačí do zápisů "kužely" doplnit tohle. A budiž světlo.
No vidíš. Přitom stračilo to tam dát hned, jak to dělám v nastaveních už mnoho let já a ne až po reklamaci se probudit.
Ona úprava je nepřehledná ze zápisů dálkových a koncových světel, které jsou zapsány dvakrát. Důvod? Vznik větší svítivosti světla.
Svítivost se neřeší dublováním zápisů. Jde to normálně v jednom zápisu. Stačí si pohrát se správným nastavením RGB a velikostí. Stejně je vidět, že experimentuješ a střílíš od boku. Zrovna třeba Elevation je rozházený parametr. Někde je nepatřičně, někde zase není. Já bych to s takovými nedodělky neměl odvahu pustit ven.
2. st. Zadní pravé (posun) Radius změnit na 0.0 a je to dle Vašeho předpisu.
To je humpolácké řešení. Odeberu ten odstavec celý a ušetřím prostředky.

Zdravím,
mám rozpracovanou kvalitnější verzi osvětlení pro Traxx 386 202-6. Ta prvním byla opravdu ušitá horkou jehlou, "práce kvapná málo platná". Vážím si kritiky a poznámek na toto téma. Po dokončení druhé verze osvětlení nabídnu k posouzení zkušeným. Díky.

Náhled: světla - dálková
OR-test-386dálková.jpg

Pěknej, zeptám se jak to vypadá s těmi úpravami na DC smeták? Na FB se nějaká úprava objevila. Díky

Ahoj, dočkáme se i těchto zajímavých skinů lokomotiv 163? Moc bych se za ně přimlouval.

Přílohy

• maxresdefault (1).jpg
    maxresdefault (1).jpg
    238.3 KB · Zobrazeno: 47
  • maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    136.9 KB · Zobrazeno: 50
  • cz-cdc-163-ustinadlabem-260119-pic2-michalmakalous-full.jpg
    cz-cdc-163-ustinadlabem-260119-pic2-michalmakalous-full.jpg
    93.7 KB · Zobrazeno: 50
Back
Nahoře