Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Zdravím
a děkuji za info. Vzhledem k tomu, že loko po spuštění zdánlivě nic nedělala (nevěděl jsem o prodlevě 40 s), tak jsem myslel, že mi chybí nějaký soubor. Vše je v pořádku a loko funguje. Jen prosím zkušené členy o radu, jak se u Vectronů přepíná napětí na 3000V. Zkratka SHIFT+O mi nefunguje a loko při startu na trati 3000V poškodí trolej. Je vůbec u některé loko Vectron (nebo někde jinde) manuál k obsluze ?

Pokud lokomotiva nemá přímo určený parametr LocomotivePowerVoltage v eng, budeš si muset přes Alt + S navolit napěťový systém loko jako je aktuálně v drátech.
Zdravím,
přepnutí soustavy v troleji nemá smysl, protože u loko Vectron přepínání napěťových soustav zatím nefunguje a jsou laděny jen na 25000V. Nebo se mýlím ? Mají tvůrci v plánu i tuto úpravu (myšleno možnost přepínání tr. napětí u jednotlivých loko) ?

Alt + S nepřepíná napětí v drátech, ale systémové napětí pohonu lokomotivy. Takže loko bez informace v Eng o napětí pohonu dokáže po přepnutí přes Alt + S jet na obou soustavách. Jen v kabině bude voltmetr ukazovat blbě.

Zdravím a děkuji za info. Vyzkoušeno - funguje bez problémů. Zmátlo mě to, že tuším u 363 se soustavy přepínaly přes O a ALT+S přepínalo napětí v troleji tratě. Ale jinak velký dík tvůrcům. :cool:

Zdravím
a ptám se zkušenějších znalců :
Při jízdě s Vectronem mám na LVZ volno, svítí i modré světlo a rychlost 160. Přesto v pravidelných intervalech (pokud neupravuji rychlost) modré světlo zhasíná a loko žádá obsluhu tlačítka bdělosti. Jsem přesvědčen o tom, že např. 363 nebo jiné loko toto nedělají.
Jak je to správně ?
Podle přečtených manuálů se při jízdě na Volno obsluha tlačítka bdělosti na kódovaných tratích nevyžaduje.

To preto, lebo vectrony nemajú mirel pre túto verziu OpenRails. Je tam klasický Vigilance monitor

Zdravím
a ptám se zkušenějších znalců :
Při jízdě s Vectronem mám na LVZ volno, svítí i modré světlo a rychlost 160. Přesto v pravidelných intervalech (pokud neupravuji rychlost) modré světlo zhasíná a loko žádá obsluhu tlačítka bdělosti. Jsem přesvědčen o tom, že např. 363 nebo jiné loko toto nedělají.
Jak je to správně ?
Podle přečtených manuálů se při jízdě na Volno obsluha tlačítka bdělosti na kódovaných tratích nevyžaduje.
Není úplně pravda, že nevyžaduje. I při volnoznaku si občas náhodně vyžádá obsluhu. Stejně tak při dočasném výpadku kódu byť jen třeba na 2 vteřiny.

Back
Nahoře