Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Po menší odmlce přináším informace k připravovaným skinům cargáckých es: v lakovně hotovo, ale čeká se na dílny... ;-)
Takže 363.006, 015 a 041 jsou prozatím "u ledu".

A aby vám to nebylo líto, tak mám rozdělanou jednu mašinku z dob ČSD. Jde o skin na nově vydaný Pikkův model, který zveřejnil Josef na
vzd-or.eu
Skin který zveřejnil vychází z "Retro" hrbaté ČD Cargo, (která bude taky zveřejněna, jak pevně věřím) má ovšem pár drobných "nesrovnalostí". A když jsem viděl, že @Dan J. chystá dobovou aktivitu s Hrbatou, zkusil jsem udělat stroj E479.0002, tak aby více odpovídal dobám ČSD. Předlohou mi byli fotografie co jsem našel na netu, ale kterých není mnoho, a tak ani tento skin není úplně 100%. I tak se snad bude líbit... ;-)

E4790002.jpg

Dobových fotografií už dnes bohužel moc neseženeš a z muzejních vozů se toho třeba pro léta 1980 - 1989 moc použít nedá. Tady se musí brát kompromis, ale vůbec to nevadí. Mašinka vypadá skvěle a díky za ni. Tímhle jsi mne hodně potěšil a myslím, že i spoustu dalších pařanů OR.

Tam čerpám také a právě tam ho na fotce má, je to foto z roku 1988 a já se snažím udělat právě cca rok 88 - 89. Každopádně díky. Spíš bych potřeboval poradit kde mimo "strojvudciplzen" a "prototypů" čerpat... Hlavně zda někdo neví, co to měla 0001 za nápis pod tabulkou, vypadá to jako "P2"... (viz obrázek z prototypy.cz)

130001f.jpg

Jinak už se rýsuje i E479.0002

E4790002.jpg

Tam čerpám také a právě tam ho na fotce má, je to foto z roku 1988 a já se snažím udělat právě cca rok 88 - 89. Každopádně díky. Spíš bych potřeboval poradit kde mimo "strojvudciplzen" a "prototypů" čerpat... Hlavně zda někdo neví, co to měla 0001 za nápis pod tabulkou, vypadá to jako "P2"... (viz obrázek z prototypy.cz)

Zobrazit přílohu 33629

Jinak už se rýsuje i E479.0002

Zobrazit přílohu 33630
To je PT-2, znamenalo to postrkovou službu

Back
Nahoře