Problém s 310tkou

RegDinoNova814

Začátečník
Ahoj... Tak nějak naivně doufám, že toto fórum občas ještě někdo sleduje, byť jsou tu hlavně příspěvky ze starších let...
Mám problém... Když se snažím nainstalovat trať 310 do OR, půl hodiny to načítá... to jde normálně... a když potom dám to vítězoslavné "Dokončit", vyskočí mi tam "Chyba, soubor nebyl nalezen". Zkoušela jsem měnit umístění souboru, nic. Stále to samé. Všechno ostatní naskočilo, jenom ta trať prostě nejde nainstalovat. Koukala jsem na internet, na YouTube, žádnou pomoc jsem nenašla. Fakt nevím, zda už je to mnou či čím...
Nevíte co s tím, prosím? Ráda bych fakt začala hrát... Aspoň trochu.

Hláška pouze říká, že nemůže najít soubor readme_CR_310.pdf tam, kde jej očekává. Tedy ve složce ..\Train Simulator\Routes\CR_310\
A je v té složce?

Ta hláška říká, že nemůže spustit ten soubor. Neříká ale důvod, proč jej nemůže spustit. Jeden důvod už je vypsán výše, druhým důvodem může být prostý fakt, že systém nemá provedenu asociaci na soubory *.pdf k otevření v určitém programu (SumatraPDF, AdobeAcrobat ,...).

Trať 310 sice systém najít nemůže, ale trať 323 mi našel... a přitom je tam instalována a extrahována úplně stejným způsobem...
S tratí 323 je teda pro změnu trochu jinačí problém...
Zajímavé.

Hláška pouze říká, že nemůže najít soubor readme_CR_310.pdf tam, kde jej očekává. Tedy ve složce ..\Train Simulator\Routes\CR_310\
A je v té složce?
Ano, je tam.

Máš to nějaké zmatené. V původním příspěvku píšeš o instalaci trati a je zobrazená i v tom obrázku okna. Pokud se instalace nezdařila, nebude trať ve složce Routes asi kompletní (v pořádku).
Nyní píšeš o systému, který něco najde, něco ne. Jaký systém? Widle?
Co se vlastně nepovedlo nebo nevede? Instalovat trať nebo spustit trať?

Spustím exe, udělám cestu pokud tam není již zadaná a spustím, po ukončení spustím OR a nastavím si cestu k trati. Co je k tomu k nepochopení. Rada, stáhni si trať u Taxika.

Co je k tomu k nepochopení.
Absence základní počítačové gramotnosti, nepozornost, zbrklost.
Systém nic sám od sebe nehledá. Jde na určenou cestu absolutní/relativní, není-li to tam, vypíše, že nenalezl (ač nehledal).
Nepíše, jaký má OS, jak spouští instalátor, jak dodržuje "desatero" pro NT6 - administrátorská práva. Co nenalézá, to je skryto v uživatelském prostředí. UA je nutno brát vážně, jinak po nějakém čase lecos mizí, to tu píšeme už od WindowsVista a pořád to platí a pořád to někdo podceňuje.

Back
Nahoře