Restart při spuštění MSTS

754 067

Hradlař
Nenašel jsem nikde tento problém, tak jsem založil nové téma.
Při spuštění MSTS se mi někdy (většinou, když ho spouštím poprvé) začne restartovat počítač. Pak při druhém, třetím, atd. spuštění už to jde normálně. Nevíte, čím by to mohlo být?

Příčin může být pochopitelně "heurekom". Záleží i na operačním systému , který používáš a na "železe".
Prvotně nastav větší velikost svapovacího souboru na disku, doporučuje se dvojnásobek velikosti fyzické paměti počítače. Také není od věci použít některé tweakry pro optimalizaci nastavení Windows. Na webu se jich dají najít spousty, umí například unloadnout nepotřebné dll knihovny a tím uvolnit paměť počítače.
Velmi častou příčinou podobného chování ale může mít za následek přetaktovaný počítač, nevyhovující (pomalé) nebo vadné paměťové moduly. Dá se odzkoušet třeba po dohodě s nějakým kamarádem výměnou za jiné. Někdy stačí očistit konektory pamětí, vyčistit ventilátor a chladič procesoru a grafické karty. Nejzašším řešením je přeinstalování Windows. Pokud i pak bude počítač padat, je nejpravděpodobnější příčinou některá vadná RAMka nebo nevyhovující napájecí zdroj. Takto se PC chová zejména u náročnějších aplikací jakým hry bezesporu jsou. V práci se nám takto choval PS s CAD systémem (ostatní programy chodily bez problémů).

To mi začalo dělat až teď. Předtím mi to vůbec nedělalo. A někdy se mi to občas stane i když chci spustit aktivitu.

Tak teď mi to dělá vždy takto: Poprvé se to spustí, podruhé se to restartuje, a tak je to pokaždé. Dělá mi to i po přeinstalování MSTS.

Zdravím.
Mám takýto problém:
Pri pokuse nahrať uloženú aktivitu sa mi tesne pred koncom načítavania reštartuje PC. Používam Trainstore, pričom aktivitu v ktorej chcem pokračovať dám cez TS presunúť do MSTS. Vyskúšal som už aj vymazať všetko zo zložky Saves, ale nepomohlo to. Vedel by mi s tým niekto poradiť?

Aktivity hrajeme tak, že první spouštění provedeme přes Trainstore a každé další (po uložení) už přes ikonku Train.exe, protože je už vše přesunuté. Pak nemůže nastat žádný problém.

Back
Nahoře