Timetable OR

Žabotlam 89

Troll, Persona non grata
Ahojte, hrám Open Rails a v budúcnosti (aj teraz) by som sa chcel venovať tvorbe timetable na rôzne trate. A rozhodol som sa o to podeliť aj z ostatnými členmi tochto fóra, takže, kto chce timetable na slovenskú, českú aj zahraničnú trať nech píše cez SZ a ja mu ho s radosťou urobím.:):D

Ahojte, hrám Open Rails a v budúcnosti (aj teraz) by som sa chcel venovať tvorbe timetable na rôzne trate. A rozhodol som sa o to podeliť aj z ostatnými členmi tochto fóra, takže, kto chce timetable na slovenskú, českú aj zahraničnú trať nech píše cez SZ a ja mu ho s radosťou urobím.:):D
A jaký je problém to tu dávat veřejně jako ostatní aktivitáři? K čemu to tajnůstkaření přes SZ?

A jaký je problém to tu dávat veřejně jako ostatní aktivitáři? K čemu to tajnůstkaření přes SZ?
Ahoj, už som sa nad tím zamíšľal, a uznávam za pravdu že verejne to je lepšie, takže moje timetable/y budem zverejnovať, pripravuje sa timetable z trati CR 310 z úseku Olomouc-Opava, a potom nejaké timetable z tratí ZSR 150 a trate 321, a ak nejaký chcete napíšte do vlákna.:):D

Co je to za speciální formát archivu? Stáhlo se „CR 130 timetable.timetable_or”. Jen jeden textový soubor bez určení umístění v adresářové struktuře. Obsahuje spoustu chyb. Diakritika ano nebo ne?
Asi už rozumím, proč to mělo být tajné přes SZ.

Co je to za speciální formát archivu?
Bol to RAR ale pri nahrávaní na uložto došlo k chybe a nahralo sa to ako dva súbory.
Jen jeden textový soubor bez určení umístění v adresářové struktuře.
Místní disk (C)´/Program Files/Microsoft Games/ZSR 150/Routes/ACTIVITES/Openrails/(súbory timetable).
Obsahuje spoustu chyb
Stadions je tu: https://uloz.to/!nwNnJ6mzun1W/cr-310-stadions?_fid=d7zu
Kde a ako ho použiť dúfam nemusím vysvetľovať.:):D

Ahoj
Je super, když přibývají noví tvůrci aktivit. Jen 2 postřehy hned na začátku:
1. Proč máš na obrázku takovou strašnou spatlaninu? a) je to trať ČR 310, nikoliv CR 130, ale to je pouze detail, který nemám vliv na funci aktivity. Ale proč tam je ta strašná obloha? To je fakt hnus.
2. Proč tady dáváš návod, že má hráč instalovat aktivitu a vše okolo na systémový disk? To je úplně špatně, vždy všechny hry, né jen MSTS a OR na jiný disk než mám systém.

Bol to RAR ale pri nahrávaní na uložto došlo k chybe a nahralo sa to ako dva súbory.
Ono se to samo pokazilo.
Dva soubory tam nebyly. Jak jsem psal, jen jeden textový nepodarek.

A opět stejná otázka k dalšímu nepodarku: Diakritika ano nebo ne? !!
Buď ji pořádně odstraním (což se doporučuje) nebo ji nechám u všeho (což zadělává na problémy), ale mít něco ano a něco ne - každý pes jiná ves, to svědčí o tvůrcově liknavosti a povrchním kindošském přístupu.

2. Proč tady dáváš návod, že má hráč instalovat aktivitu a vše okolo na systémový disk? To je úplně špatně, vždy všechny hry, né jen MSTS a OR na jiný disk než mám systém.
To je přece jasné. Děti dnes žádné návody a doporučení zásadně nečtou, protože si myslí, že mají rozum a rodiče je ještě chválí za každou zpackaninu. O to je to pak větší šok, když jim někdo sdělí, že něco zvorali a dlouho jim trvá, než vůbec pochopí, že je i něco takové možné.

Ahojte.:)
Proč máš na obrázku takovou strašnou spatlaninu?
Ospravedľnujem sa, tá obloha je fakt hrozná, tam niesu oblaky a je príliž modrá,nabudúce bude lepšie.
je to trať ČR 310, nikoliv CR 130,
Ja sa 100x ospravedľnujem, už sa to nebude opakovať.:eek:
Proč tady dáváš návod, že má hráč instalovat aktivitu a vše okolo na systémový disk?
Bob sa sťažoval že nieje umiestnenie súboru timetable CR 130.
Jak jsem psal, jen jeden textový nepodarek.
Ten prvý link je timetable ten druhý je stadions k timetable.

Bob sa sťažoval že nieje umiestnenie súboru timetable CR 130.
Nikdo si nestěžoval. Jednoduše jsem upozornil, že ti chybí základní počítačová gramotnost. Do archivu se balí komplet adresářová struktura, ale ty jsi nedokázal udělat ani jednoduchý archiv. Dan se tě ptal na něco jiného. Asi jednoduché otázce nerozumíš. (Je to vidět i na tvé gramatice.)
Ten prvý link je timetable ten druhý je stadions k timetable.
To snad vidíme, co je to za soubory. Nicméně je máš oba špatně a nejsi schopen odpovědět ani na opakovanou otázku. Pravděpodobně ji nejsi schopen pochopit.

Nikdo si nestěžoval. Jednoduše jsem upozornil,
Prepáč, to som si nevšimol.
To snad vidíme, co je to za soubory
Aj ja som si myslel že uvidíš tie 2 linky, ale prečo si potom upozornil na jeden texstový súbor, ked druhý je v tom druhom linku(už som to pripomínal.:confused:)
Stále pripomínaš nejaké chyby, keby si ich spresnil, boli by už dávno opravené.

keby si ich spresnil, boli by už dávno opravené
Máš je definované jasně v opakované otázce, kterou jsi dosud nepochopil a nezodpověděl. Zatím jsi neodpověděl na žádnou mou ani Danovu. Prostě nechápeš. Do které třídy po prázdninách máš jít? Do páté? (Všimni si, tohle jsou další otázky.) Kdybys chyby nedělal, nebylo by proč je ukazovat. Takhle se můžeš poučit, opravit je a příště se jich vyvarovat. O tom ale dost pochybuji při tvém způsobu nechápavosti.

Není nad kvalitní tmu. Tam je co ukázat v plném detailu.
Ahoj, d´akujem za pochvalu tmy, aj ked´ by som to nepovažoval za najlepšiu tmu, ten 1. obrázok bol fotený v zime snežení medzi 4-6 hod. tam vydno len osvetlený staničný nápis, ostatné sú v lete o 5-6 hod. tie sú vyditeľnejšie. Na 2. obrázku je R 800 Poľana vo Zvolene zo 350tkou. A na 3. Os 5282 z Levíc v svojej cieľovej stanici Šurany. Ešte k tomu 2.obrázku: ten mám aj cez den, časom ho zverejním.:)

consisty si treba doplniť vlastnýmy alebo consistmy s nejakého traisetu lebo v timetable niesu.???
Ako to ma potom niekto hrat ked tam niesu??
Ved to nieje jednoduche ich tam dat.
Skor si ich tam mal nechat a nech si ich kazdy upravy podla svojho trainsetu v nejakom editore.
Os 5282 z Levic vo svojej cielovej stanici Surany??
To je z akeho gvd ten vlak??

Consisty si treba doplniť vlastnými pri tratiach je ich až až...
Os 5282 Levice-Surany z GDV 2018/2019 v čom je problém???

Ahoj.
Timetable na smer Zvolen bohužiaľ nefunguje, resp. funguje ale link z uložto mi nejde :(:mad: ale na uložto je takže ak by niekto chcel musel by potrápiť vyhľadávač na uložto, a ked nie na potechu z hrania, tak aspoň pre potechu oka:Open Rails 2019-07-27 11-36-40.jpgOpen Rails 2019-07-27 11-39-04.jpgOpen Rails 2019-07-27 11-43-17.jpg
PS: Ja už dalšie námety na timetable nemám, takže keby niekto niečo mal vhodné na tvorbu timetable tak píšte.
Prajem pekný den.

Back
Nahoře