Timetable OR

Ahoj.
"Consisty si treba doplniť vlastnými pri tratiach je ich až až...
Os 5282 Levice-Surany z GDV 2018/2019 v čom je problém??? "

Problém je v tom, že bežný uživatel to nebude vediet doplnit len tak lahko ako si myslíš.
Odkial sa dovtípi,že to musí ručne a pracne doplnat bud textovo v poznámkovom editore ,alebo cez OR menu,kde neviem ci to vobec aj pojde,ci nahodov editor OR nepadne.
A nehovoriac o tom,že "Consisty" si tvorí veščinou každý sám a pri tratiach vobec niesu!!
Odporucam stiahnut nejaky Timetable napr od ADama S tunak na fore a uvidis ako to ma vyzerat a co ma obsahovat pre hratelnost beženého uživatela,lebo ked ta to baví škoda by bola nevyužit to :)

Os 5282 Levice-Surany z GDV 2018/2019 v čom je problém???
Jazdí v useku Šurany-NZ pokial viem :D A potom od NZ do Šturova pokračuje pod číslom 4903 a 4606 jedna otočka :D

Okrem dalšieho,že chybaju pre uživatela nielen consisty ale jednotlive trasy teda path pre jednotlive vlaky !!!!!

Ahoj.
Ak nevieš pridať consisty pozri si Howkyho návod, tam to do bodky popisuje. Pri tratiach je trainset ktorý použiješ na tvorbu consistov. A k tomu OS 5282: Surany niesu cieľová stanica ale na trati ZSR 150 je v OR problematické ísť do NZ takže v timetable ide len po Surany. A ak si dobre pamätám tak paths som pridával, a aj keby som nepridával tak je primitívne ho doplniť.

Ahoj.
Ak nevieš pridať consisty pozri si Howkyho návod, tam to do bodky popisuje. Pri tratiach je trainset ktorý použiješ na tvorbu consistov. A k tomu OS 5282: Surany niesu cieľová stanica ale na trati ZSR 150 je v OR problematické ísť do NZ takže v timetable ide len po Surany. A ak si dobre pamätám tak paths som pridával, a aj keby som nepridával tak je primitívne ho doplniť.
Vobec si nepochopil čo som ti napísal!!!
Ja s tym nemam problem ale bežný uživatel hej a je nemyslitelne aby to niekto doplnal.
Videl si Timetable alebo aktivitu od nejakeho ineho autora aby vydal tak aby si to musel este opravovat uživatel v editore!!!
Ako som povedal pozri si ako napr vydal Timetable Adam S tunak fore!!! Co vsetko obsahuje atd.
To je to iste ako keby predavam auta a kupis odomna auto s tym,že dam ti skelet a ty si ho poskladaj,ale origo veci si pozhanaj sam !!!

pri os 5282 som sa zmiatol,že to je cez týžden :)
Ale ty si myslel výkendovu verziu :)

A nie Path neobsahuje tvoj Timetable

Timetable je na uložto a robením consistov s cudzieho trainsetu je porušovanie autorských práv.
Stale nechapes????????
Pozrel si,si ako my vypadat hotovy Timetable,teda ked už chceš niečo vypustit do sveta!!
A veru mýliš si pojmy s dojmami !! spravením prislušneho consistu neprušuješ žiadne autorské práva
A nikto ti nekáže robit pre niekoho Trainset.

Chápem, ale nechápem prečo to riešiš ked´ s tým problém nemáš, ale keby s tým mali mať problém tí ´´bežný uživatetia,, tak napíšu oni.:cool:

Lebo človek ti che poradit.
K prvým tvojim pokusom mal pripomienky Bob a tiez si mu nevedel korektne odpovedat.
Dalej v prispevkoch ti komentoval tvoje nočne screeny co si asi tiez nepochopil čo tým myslí.
Teraz ti niečo vysvetlujem ja a tieš to nechápeš,takže to už nieje náhoda a hovorí to o všetkom.
Teda moja rada je.že dalej už nič netvor,ked tak len pre seba to bude najlepšie :D

Ahoj.
K tomu príspevku 25 a 26 si pochopil zle, ja som myslel to že nachcem riskovať porušenie práv.Ako si písal že tvorením consistov poruším autorské práva, ja som to myslel tak že tvorením consistov z cudzích modelov a potom to zverejniť na internete je porušenie autorských práv, d´alšie timetable budem robiť podľa toho čo si mi dal v SZ, a ten timetable ti môžem poslať dokončený ale asi nie v RAR a ani v ZIP lebo to mi nejde, takže asi jednotlivo, ale dorobím consisty a tie chybné path-y, a pri d´alšej tvorbe si dám poradiť, a viac sa posnažím.
P.S. Vidím že máš skúsenosti s Open Rails a s timetable tak ked´ budum robiť timetable ak by si chcel pomôcť napíš, vždy ked´ budem robiť timetable tak ti napíšem, do d´alšej tvorby si o timetable prečítam viac a ked´ budem skúsenejší ta začnem robiť d´alšie timetable. Ešte by som sa ti chcel ospravedlniť za to v SZ snad´ mi odpustíš.
Prajem ti pekný d´eň a veľa úspechov v openrails.:)
Žabotlam.

Timetable je na uložto a robením consistov s cudzieho trainsetu je porušovanie autorských práv.
Tak větší kokotinu jsem dlouho nečetl, pokud si vytvoříš consisty v CB, nebo TSRE Con Editoru a přibalíš je k aktivitě neporušuješ nic, naopak je to nutnost. Práva budeš porušovat přibalením modelu k aktivitě bez svolení autora.

Co to blábolíš za nesmysly! Umíš prd a machruješ tu od samého začátku. Zatím jsi nedokázal složit do jednoduchého archivu ani jedinou vlakovou jízdu - aktivitu.
Zkrátka gramaticky pologramota, PC více negramota, typické dítě milenia - bez mobilu s gůůglem ani prd.

Krásný den, mám trat a na ní odbočku/y, v jakém pořadí to mám dát do timetablu (když vytvářím seznam zastávek)? Jo a jaká jsou tu pravidla pro obdržení zlatého podnosu?

Na pořadí stanic v timetable vůbec nezáleží důležitý je aby se schodovaly názvy stanic s tím jak se jmenují v trati.

Back
Nahoře