Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bob57_cz napsal:Lze použít ladění z 350, v něm změnit odpovídající rychlost, výkon, tažnou sílu ( zhruba 3/4 z 350 ). Kabina stejně zatím není a používá se náhradní, takže na počtu jízdních stupňů a jejich rozložení tolik nezáleží. Samozřejmě také zaměnit BSE na BS2.
Šunty jsou tady pověšené na společnou páku směrového voliče - levý rajčák.zsr napsal:Ahoj,
zacal jsem si pocitat a pripravovat 372 a 371 na ladeni. Potreboval bych vedet, jak se na teto masine shuntuje - zda podobne jako na 18x, kde se musi vratit paka shuntu do zakladni polohy, aby se mohl zahajit prechod na Serioparalel nebo zda jde po zarazeni 5. shuntu skocit primo na prechodovy stupen k SP?
Diky za radu.
ZSR
zsr napsal:Ahoj,
zde je jiz doufam finalni verze 372 a navic i 371. Do souboru jsou pridany i upravene rv soubory z kabin 363 resp. 362. Ty zcela neodpovidaji, nicmene jsem v nich opravil celou radu chyb (spatne rozsahy budiku, ukazatel sily, ukazatel napeti atp.), ktere pozdeji zapracuji i do x6x kabin. Vemte prosim v uvahu, ze x6x ma brzdic BSE zatimco 37x BS2, takze nezbylo nez jen zmenit polohy animaci. Doufam, ze tyto engy budou impulzem pro vznik opravdove 37x kabiny - masina si to zaslouzi.
Jak jsem jiz psal, engy vznikly v uzke spolupraci se Zdenkem, ktery me zasadnim zpusobem pomohl dostat se co nejblize k realu.
Pokud budete mit pripominky, sem s nimi!
ZSR
T napsal:zsr napsal:Vemte prosim v uvahu, ze x6x ma brzdic BSE zatimco 37x BS2, takze nezbylo nez jen zmenit polohy animaci.
ZSR
Dovolil bych si takovou skromnou připomínku.Upravené soubory cvf jsem vložil do složky common.cab/cab362 nicméně se mi nezobrazují polohy vlakové brzdy.Uvítal bych,kdyby zde nebo v readme byla připomínka na jakou kabinu je to "ušito",protože u této kabiny Michal vydal 7.5. update a na to mi to nepasuje.Všechno jde,ale není vidět poloha brzdiče vlakové brzdy.
Martens napsal:T napsal:zsr napsal:Vemte prosim v uvahu, ze x6x ma brzdic BSE zatimco 37x BS2, takze nezbylo nez jen zmenit polohy animaci.
ZSR
Dovolil bych si takovou skromnou připomínku.Upravené soubory cvf jsem vložil do složky common.cab/cab362 nicméně se mi nezobrazují polohy vlakové brzdy.Uvítal bych,kdyby zde nebo v readme byla připomínka na jakou kabinu je to "ušito",protože u této kabiny Michal vydal 7.5. update a na to mi to nepasuje.Všechno jde,ale není vidět poloha brzdiče vlakové brzdy.
Není to náhodou tím, že 36x a 37x mají odlišné brzdiče, jak psal zsr? Pak to sedět nebude určitě.
Nevím, ale Michal tam snad až takové úpravy nedělal. Koukal jsem u sebe a odpovídá mi to tak (i podle pozic v dodaných cvf k bastardům), že kabina na 363 je v tomto případě identická s 362 (tedy až na názvy některých ace). Takže si to zkus nahradit z 363.T napsal:Martensi nic proti,ale já umím číst dobře a je mi jasné,že realita to nebude právě pro odlišnosti těch brzdičů,ale...
ZSR napsal,že změnil pouze polohy animací,protože jiný výsledek nelze dosáhnout.Jenže já tam po doplnění těch cvf do složky 362 jaksi postrádám rukověť brzdiče.Proto jsem se ptal na to na jakou kabinu to "ušil",neboť se domnívám jestli to není testováno na Dejvově původní kabině pro 362.Já mám tu upravenou,kde Michal kouzlil s některými záležitostmi.A tam to prostě chybí a odkaz na texturu bse.ace mám v pořádku v cvf.