A to je přesně ono. Skinaři, nepíšu záměrně modeláři, poněvaš pánové ruku na srdce, kolik tady je aktivních modelářů nových lokomotiv a vozů? Zamysleli jste se i nad tím? Si usnadbí práci, nemusí dělat co? Co si vlastně usnadní? Vždyť se jen kopíroval eng/wag soubor a s soubor, sd soubor OR nepoužívá, tak o co vlastně jde? Někdo v zahraničí vymyslel include, ale nepočítal s editorem pro MSTS a ostatní jste se toho chytli a jedete jak zběsilí, ale dělá to borděl. Dodo tvrdí že nedělá, tak mi tedy ukaž, jak takhle umístíš Loose Consist, aby byly vidět všechny vozy na koleji a mohlo se s nimi pracovat, poněvač když dělám manipuláky, tak si těma Loose Consist potřebuju šibovat v editoru aktivit MSTS po kolejích a když dělám trasy vozů, jakbysmet:
Já ještě pochopím include pro světla, kde jinak editor padá, ale Dodo, chceš mi říct, že takto jak je na videu zobrazí AE icludovaný skin? Pokud ano, tak se hluboce omlouvám a postahuji všechny include vozy do svého trainsetu.
Bohužel Badicam bere jen to nasazení a trasu, popisky s podokny nezobrazuje, ale to není podstatné.