Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jeste je otazka, jestli 350ka jede jako priprez nebo jako neobsazenaHmm, teď jsem to zopakoval se sněžením. Je to znát, rozjezd trvá déle a musel jsem s kontrolérem hodně opatrně. Max 30% a do dosažení 70 km/h tu a tam prokmitne na chvíli prokluz. Po 70 km/h mohu přidávat na tahu, ale zvolna. Připomínám však, že testuji skoro 1700 t.
Adhezi máš nastavenou podle pokynů? Vozy i 350ka jsou při rozjezdu všechny odbrzděny?
Ok, potom bych si teda být jím otevřel F5ku a sledovat tlak v brzdových součástích a informace o lokomotivě, síla, výkon apodTo sice ano, ale jízda v aktivitě nebo volná na tohle nemá vliv. To je záležitost čistě chování u jednotlivých vozidel.
Nic takového jako ORTSWeatherCoeficient v OR neexistuje. Trainset, místo a podmínky byly dostatečně vysvětleny. Pokud tím disponujeme oba, není spec. aktivita potřebná. Jedná se o chování jednotlivých vozidel a o jejich vzájemnou interakci za určitých podmínek.Něco hmatatelného by nebylo? Např. při jaké Ft začíná klouzat na suchu, v dešti, při sněžení? Jestli chcete něco testovat, vydejte testovací aktivitu, na které budete testovat všichni při stejných podmínkách a stejném trainsetu.
Ještě jsem se ke stažení mesounů nedostal, takže nevidím do střev. Podařilo se ti Josefe nějak zaktivovat ORTSWeatherCoeficient?
Pěkný výklad, ale zbytečný. Jozka jasně píše, že 350ku si veze na konci jako nečinnou. Tedy jako prostou zátěž.Také byste mohli někteří pochopit, že:
přípřežní je řízená loko v čele vlaku,
vlaková je ta za ní (v případě dvojice v čele vlaku), tedy ta druhá, spojená s prvním vozem a v simulátoru lze její výkon zobrazit v HUD (druhá volba). Jestli má ve hře vlaková sběreč zvedlý a má zaplý mnohočlen, vyvíjí výkon, jestli má jen zaplý mnohočlen a sběrače dole, (pakliže je dobře nastavena) měla by jen brzdit EDB. Při vypnutém mnohočlenu (volba je v F9) nevyvíjí žádný výkon a chová se jako tažené vozidlo.
Pakliže strkáte nějakou loko na konec vlaku, jde o závěs nebo postrk. Závěs je bez výkonu, postrk se zapnutým mnohočlenem.
Ani trochu nepochybuji o Jozkovo schopnostech používání OR. Je to stejně starý kozák jako já (věkem i dobou používání simulátorů MSTS/OR ).Ok, potom bych si teda být jím otevřel F5ku a sledovat tlak v brzdových součástích a informace o lokomotivě, síla, výkon apod
Ok, necham to tedy na tobe, jiste to vyresisNic takového jako ORTSWeatherCoeficient v OR neexistuje. Trainset, místo a podmínky byly dostatečně vysvětleny. Pokud tím disponujeme oba, není spec. aktivita potřebná. Jedná se o chování jednotlivých vozidel a o jejich vzájemnou interakci za určitých podmínek.
Pěkný výklad, ale zbytečný. Jozka jasně píše, že 350ku si veze na konci jako nečinnou. Tedy jako prostou zátěž.
Ani trochu nepochybuji o Jozkovo schopnostech používání OR. Je to stejně starý kozák jako já (věkem i dobou používání simulátorů MSTS/OR ).
Takže jej poučovat o užití HUD je tak trochu mimo mísu.
Netuším, který z těch dvou není Jozka, ale vaskovy_vlaky jasně nepíše a není zde na fóru sám. Proto také ono ... někteří...Pěkný výklad, ale zbytečný. Jozka jasně píše,

Krása jako vždy, děkujeme, jen tak dálNejsem příznivcem tahání amerického způsobu Vánoc do českých zemí. To proto, že nadílku nesu až dnes. Ujišťuji však, že Santa to nebyl.
Ve Virtuálních železničních dílnách je připravena nadílka v podobě sady papíráků, tedy osobních vozů z produkce Tatry Smíchov na počátku padesátých let. Modely poskytl Pikku. Disponují el. i parním topením. Sadu zastupuje řada Aa, Ba, BCa a Ca v provedení III. epochy s měchy a petrolejovými lampami, vozy Aa a Ba potom i v provedení IV. epochy s gumovými návalky a bateriovými svítilnami. A aby bylo možné sestavit pořádný rychlík, doplnil jsem tyto vozy ještě vlastními repainty jídelních vozů z téže doby. Jde o kořistní vůz řady Ara a jeho pozdější modernizovanou verzí WR.
V dalším balíčku je potom pramáti motorových lokomotiv ČKD - prototypová lokomotiva T436.006. Této lokomotivy se vyrobilo 8 kusů (z výroby označeny jako T434.0) a posloužily jako základ pro následující sérii úspěšných lokomotiv T435.0.
Před mnoha lety, v dobách MSTS jsem se vždycky těšil na období vánočních svátků. Věděl jsem že ven půjdou nové parádní modely, repainty nebo tratě, které jsme měsíce před tím jen mlsně obhlíželi ze screenshotů. Jsem proto rád, že v současnosti to mohu oplatit a sám nadělovat.
Zobrazit přílohu 27444