Virtuální železniční dílny - OR nastavení pro modely

Ahoj Pepo, stejně to bude chtít opravu a vydat to znova.
Model pro Aa 1120 je Taxův. V popisu je na něj odkaz.
Tahle záhada hlavolamu objasněna, moje chyba, toho jsem si nevčimnul. Ale dále?
papiraky.jpg
Zatím jsem balík smazal, kdyžtak instalnu znova, ale musíme to mít shodně, kvůli tvorby aktivit. Když se v tom pohrabu sám a na webu to bude jinak, nebude to pak sedět.

Když pominu tu chybu u vozu Ca, kde jsem u varianty "střední" vzal mustr z prvního a nedůsledně opravil názvy, vše ostatní je OK.
Balíček obsahuje jako bonus nastavení i pro Taxovy vozy Aa a Ba, modely v balíčku tedy nehledej. Ale to jsem uvedl už v popisu u stažení vč. odkazu k Taxovi.

Vozy BCa a Ca mají jen měchy, protože kopou za III. epochu. Aby nebyly názvy zbytečně dlouhé (kdopak to kritizoval v minulosti?), slova. která vysloveně nejsou nutná k rozlišení neuvádím.
Proto vůz Ba bez ničeho = návalky, Ba mechy = měchy bez určení pozice, tj. uzavřeno.
Vůz BCa má jen měchy, tedy BCA bez ničeho = měchy bez určení pozice, tj. uzavřeno.

popisy.jpg

Jasně, děkuji a samozřejmě dlouhé názvy dělají bordel, já se v tom musím zorientovat, papíráky samozřejmě stáhnu znova a ještě jednou dík za podrobné objasnění situace.
Dan

Samozřejmě, i jsem ti minimálně třikrát vysvětlil proč. Ale jestli něco proti nastavením pro Taxovy modely vozů máš něco osobního, tak si je prostě odmaž.

Asi už mi je..e, jo jasně, mám toho hodně, včera jsem to musel vypnout. Taxovy doplním Aa už tam je. Teď jsem začal do depa přistavovat jídelní vozy, takže staré verze odjely do Třebové a po prověření nových:
u vozu ČSD Ara je další chybka ve wag souboru:
název: "CSD_Ara10202_s"
uvnitř 1. řádek: " CSD_Ara10202"
Dan

Ahoj. Nikdo nic samozřejmě nemusí. Takhle to používám u sebe. Nastavení je ode mě a tak jde ven i podobě, kterou mu určím. Pravidla žádná nastavená nejsou.
Protože jde o veřejně přístupné stahování za které nic nežádám, nic ti nebrání s obsahem staženého balíčku naložit dle vlastního uvážení. Přejmenovat, přepsat, rozcupovat do "inců", popř. zahodit. Neslušnost je pouze vystavení někde jinde (bez optání).

Asi už mi je..e, jo jasně, mám toho hodně, včera jsem to musel vypnout. Taxovy doplním Aa už tam je. Teď jsem začal do depa přistavovat jídelní vozy, takže staré verze odjely do Třebové a po prověření nových:
u vozu ČSD Ara je další chybka ve wag souboru:
název: "CSD_Ara10202_s"
uvnitř 1. řádek: " CSD_Ara10202"
Dan
Marná sláva, v hledání blech si prostě nepřekonatelný. Domluvím se se Zbyňkem, protože nám oběma prokazuješ medvědí službu a slezině tě slavnostně jmenujeme vrchním ochutnávačem (všeho nově chystaného) :)
V balíčku opraveno. Děkuji.

Další zkoušky před vypravením na trať nedopadly na výbornou. :) Neprošla toho času odstavená T436 (mimochodem proč 436, já myslal, ža to byla 434?) a drážní inspekce napsala tyhle připomínky:
název wag souboru: "CSD_T436006ms"
název wag souboru v 1. řádku: "CSD_T436006"
typ vozu: "Type ( Engine )" musí tam být vagón buď typ nákladní, nebo osobní, zadal jsem nákladní.
typ vozu: "Type ( Freight )", jinak půjde MSTS AE editor k zemi.
Dan

Kdo nic nedělá nic nezkazí praví staré rčení, já už jsem se přenesl do roku 1921 na trať Mutěnice - Ždánice.... :)

Ve Virtuálních železničních dílnách můžete sosat silvestrovský přídavek v podobě trojice kotlových vozů typové řady Zas,

Zas.jpg

které Dan shání pro své aktivity. I když nejde zrovna o vozový park ČDC, může šmudla ČD a soukromníci RYKO a Lovochemie posloužit rovněž.

Zároveň mám dotazy na zkušené praktiky železniční nákladní dopravy: Kotlové vozy s parními topnicemi. Pára se připojuje výhradně v místě nakládky, vykládky a čištění? Topení za jízdy se u žádných komodit nikdy nepoužívalo? Ani v éře parních loko a Pegasů?

Back
Nahoře