Josef Vogeltanz
Pomocník strojvedoucího
S RicarCZ jsem se nakonec dohodl přes SZ, kde jsme si vše vysvětlili. Balík 810 jsem na vzd-or zrušil, protože se jednalo o repainty i castecne upravy Pikkova modelu od RicareCZ & kol. Na oplátku slíbil ve svém balíku vyměnit i zastaralé engy. Zkrátka nepřijdou ani aktivitáři (Dane), prosadil jsem verze se strojvedoucím i bez (ta chvíli potrvá, model musí být upraven, ale prý bude) vč. nečinné verze .wag pro loose consisty. Oba dva downloady jsou pozastaveny. U mě trvale, u RicarCZ dočasně než provede úpravy.
Velice smutné ovšem je, že prapůvodce toho všeho (myšleno v tom dobrém), zůstává a patrně již zůstane mimo hru. Teď už i já, optimista do poslední chvíle, se začínám smiřovat s ukončením modelování pro simulátory. Plusem (který to však nikdy nevynahradí) je skutečnost, že budou moci jít ven některé dosud neveřejné modely. Konktrétně jsem byl požádán o vydání pantografové jednotky ČSD SM488.
Velice smutné ovšem je, že prapůvodce toho všeho (myšleno v tom dobrém), zůstává a patrně již zůstane mimo hru. Teď už i já, optimista do poslední chvíle, se začínám smiřovat s ukončením modelování pro simulátory. Plusem (který to však nikdy nevynahradí) je skutečnost, že budou moci jít ven některé dosud neveřejné modely. Konktrétně jsem byl požádán o vydání pantografové jednotky ČSD SM488.