Virtuální železniční dílny - OR nastavení pro modely

Hezký večer, uvedené 'engy' je nutno uložit jako soubory typu UTF-16 LE (jsou totiž ANSI a to MSTS nemá rád...). Totéž provést i s 'wagy'.

Jozef, chcem sa spýtať: u mašiny 184.5 SD-KD čo znamená index "G" u druhého engu ? Vďaka.

S malým vánočním zpožděním je na Virtuálních železničních dílnách k dispozici celý soubor vozového parku soukromého dopravce SD Kolejová doprava. Najdete tu dva zástupce el. trakce - patrně dnes již neexistující řadu 114.5 a 3-podvozkovou lokomotivu řady 184. Motorová trakce je zastoupena lokomotivami řady 721, 741.7 a 753.6. Lokomotivu řady 130 vydal nedávno Pikku na svých stránkách v balíku a jinými stroji stejné řady.

uhelná parta.jpgvánoční.jpg

Pěkný zbytek svátků, Josefe.
Dnes dopoledne t.č. nějak nemohu najít odkaz na SD 130. Mám tady jen nějaký starší model z r. 2009/10.
Díky za upřesnění

Ještě bych měl jeden dotaz (laskavý autor promine): u řady 184 je jaký rozdíl mezi laděním normálním a laděním "G"?
Budu rád za odpověď...

Je to těžká nákladní lokomotiva. Takže dostala do vínku ještě další verzi nastavení a to v II. brzdícím režimu - nákladní G (s pomalým vývinem brzdícího účinku). Standardně má režim P (jako většina vozidel pro MSTS/OR).

Dobré dopoledne, nevím zda se to děje jen u mě, ale když brzdím lokomotivu 753.6 tak mi po chvilce spadne ORTS s hláškou. Poradí mi někdo zkušenější? Díkyerror.jpg

Přílohy

• error.jpg
    error.jpg
    76.2 KB · Zobrazeno: 3
Back
Nahoře