Web mojevlacky.cz-problém pri sťahovaní

krendy96

Začátečník
Dobrý deň na stránke (mojevlacky.cz) som si chcel stiahnuť veci od Somatka a spol. ale keď na to kliknem napíše mi "STRÁNKA NENALEZENA-404" som aj prihlásený a napríklad veci od Dema idú.

Vopred ďakujem za odpoveď,prajem príjemný zvyšok dňa.

Ahoj, aký máš prehliadač, poprípade skús iný alebo aspoň napíš o aké veci sa jedná.;)

Teď jsem to odzkoušel a link je funkční, ono tě to přesune na megaupload. Tedy z mé stránky vše v pořádku.

Ano, alcapone ale ako som už písal tak tam môže ísť aj o ten prehliadač Google, Microsoft edge, Opera atd. ja s tým mám menšie skúsenosti napr. pri trati ZSR 150 mi to robilo to isté, zmenil som prehliadač a všetko išlo, tak možno aj v tomto prípade to môže byť tým.

Nemusí se měnit kvůli tomu prohlížeč. Stačí si vysypat cache a klidně i historii. Odkaz je funkční, jak uvádí správce výše, vede na MU.

Vymazal som cahce päť krát a nejdte to skúsil som desať iných vecí či aktivity,modely a tie idú.Nejdú mi len stiahnuť veci od Somatka na hlavnej stránke kde je odkaz na ne v poslednom riadku.

Vymazal som cahce päť krát a nejdte to skúsil som desať iných vecí či aktivity,modely a tie idú.Nejdú mi len stiahnuť veci od Somatka na hlavnej stránke kde je odkaz na ne v poslednom riadku.
Skús pojmi názvy modelu, kabíny, objektu atd. ktoré chceš stiahnuť vyhľadať na Googli, možno ti to pomôže.:)

Ahoj kluci mám bna váz prozbu nevíte kde stáhnout zvuky pro lokomotivy 186 od metrans model jsem stáhl z německých stránek kabinu má jen ty zvuky jsem nikde nenašel, předem děkuji za veškeré užitečné rady.

Ahoj kluci mám bna váz prozbu nevíte kde stáhnout zvuky pro lokomotivy 186 od metrans model jsem stáhl z německých stránek kabinu má jen ty zvuky jsem nikde nenašel, předem děkuji za veškeré užitečné rady.
Co máš? "prozbu"? Ty prozíš? A koho? "váz"? Neoznamuj nám tady svoje hloupé domněnky, že my nevíme. Nejméně z poloviny to není pravda.
Jednu důležitou radu bych měl. Zalez ve školičce do lavice a pořádně se uč. Sem piš, až to budeš umět normálně napsat a ne jako debílek.
A přečti si, co mám v linku pod čarou!

Back
Nahoře