JiříkTK
Pomocník strojvedoucího
a pro ty nezkušené jsme udělali pro tento účel řadu Lowpoly vozů...Zkušení aktivisté "static" (LC) neosazují
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
a pro ty nezkušené jsme udělali pro tento účel řadu Lowpoly vozů...Zkušení aktivisté "static" (LC) neosazují
Trakční soustavy jsou v mapách SŽDC.moc se nevyznám v rozdílech AC,DC a podobně. A nechtěl bych tak osazovat někde nějakou loko tam kde by nejela nebo shořela.

Všem kteří vyjeli z depa s vánočními dárky mnohokrát děkuji. Ale i všem kteří se podílejí na všem možném během roku. Od Ricara jsem již jeden dárek dnes zapojil.
Řeší je už dlouho. Ale nestačí jen příslušné parametry zapsané do engu. To je ta menší část. Tou větší je upravená textura - dieselsmoke.ace. Bez ní je výsledek polovičatý. Zplodiny nafty mají být špinavě bílé při startu a navyšování otáček (výkonu). Proti světlu (obloze) tmavší. Zbytečné popisovat, stačí pustit nějaké video s motorovou lokomotivou.Josef - ano ten kouř jsem kdysi zaregistroval. Předpokládám, že tvé nové úpravy dieslomotorových Engů pro OR tento problém již řeší.![]()
Ahoj, box.ace patří fírovi, ten byl původně otočný při reverzaci stanoviště (Dar příteleLaseraPikku). Nezafungovalo to a já jej používám alespoň jako statického.
loco.ace je obrázkový náhled reálné lokomotivy o rozměru 460x320 pixelů. Používá jej Conbuilder při zobrazování vybrané položky z trainsetu. Dnes už možná relikt, protože na consist (alespoň já) používám TSRE5 a ten to nepotřebuje.