Tak to vypadá nadějně, nocleh mám u Martiny. Odepsala, že mohu přespat.
Já teď řeším věci kolem firmy a věci kolem sleziny jsem nechal až na konec.
Byl jsem koncem září dost násilně přestěhovaný. Po oznámení domácím jsem na to měl týden. A abych moc neprotestoval, tak mi nad hlavou den před tím zbourali střechu. Ale prý klídek, je to jen na tři měsíce a nájem na nových prostorách bude platit za mě. Tedy ušetřím 45 tisíc. Haha. Dnes jsem se dozvěděl, že ani po měsíci nezaplatil ani korunu a dal mi jen měsíční vyrovnání. Tedy netuším, kolik budu doplácet. Ale já moc nevěřil že mi to bude platit. Nový pan domácí zatím nechce prozradit, kolik bude chtít, ale že se nějak domluvíme.... Jenomže se prd teď prodává. Tak chystám na pátek za dva týdny Black Friday a bude to i s živým vystoupením. Zafidláme se zpěvačkou vánoční koledy a nějaké populární skladby. Tak snad to zabere a trochu mi v prodejně prořídnou hlavně elektrokola.
Proto jsem na nějakou vláčkovou slezinu neměl vůbec myšlenky. Ale nějak ten čas utekl a koná se už zítra.
Jinak to mé dočasné přestěhování na současnou adresu dopadne asi stejně dočasně, jako pobyt sovětských vojsk u nás po roce 1968. Protože s původním barákem se nic neděje, protože nemá panely na stropy. Nějak už dva měsíce nejsou k dostání.