Nefungující kabiny a houkačky/píšťaly

Knedlik

Začátečník
Ahoj. Nedávno jsem si nainstaloval OR s nějakými vlaky, ale chybí mi u:
810: Kabina+houkačka/píšťala
814: Kabina+houkačka/píšťala(nainstaloval jsem kabinu do common.cab)
812: Kabina+houkačka/píšťala
843: Kabina+houkačka/píšťala
742/3: Kabina+houkačka/píšťala
Nevíte co s tím?

Nemám prachy, proč mi prostě neporadíte?
Nemáš pětistovku na trať?
a) Tak buď nejsi vydělečně činný a navštěvuješ ZŠ pokud ano,, tak si řekni o peníze rodičum.
b) Pokud jsi plnoletý a vyděláváš, tak buď seš skrblík, poněvač pětistovka nikoho nezabije a nepřivede na buben.
V obou případech ale líný pročíst si základy směrování v eng a wag souborech na tomto fóru. Nicméně ono totiž to není jen tak si směrovat kabiny a už vůbec ne pro OpenRails, musíš mít k tomu spolupracující eng s cvf souborem a pokud již teď nevíš co a jak a žádáš zlatý podnos, tak pochybuji, že ti vše poběží korektně. Proto jsem doporučoval TBP.

Ale já se také učil na příkladech. Jinak se tyto souvislosti pochopit nedají. Určitě stačí stáhnout nějaký model, kde je ke stažení i kabina se zvuky a tam se podívat, jak to vlastně vzájemně funguje.

Nemám prachy, proč mi prostě neporadíte?
Dobrá rada nad zlato a tú si dostal. Ak nechceš pohnúť šedou hmotou čo nosíš v tej hrči na krku tak si radu nezaslúžiš. Návodov a riešení je tu naozaj veľa a špeciálne pre teba to nikto nebude písať znova. Nikto tu nevisí na špagáte aby skočil keď si niekto zmyslí. Začni od seba a ukáž nejakú snahu že chceš nájsť riešenie tvojho problému - mimochodom to nie je žiadny problém pokiaľ nemáš pokúste sťahované a pokútne upravované modely.

Back
Nahoře