Chybové hlášky ORTS

Dobrý den. Opět jsem si nainstaloval ORTS a při spuštění mi hned vyskočí tato hláška: https://ctrlv.cz/CSre, po "zakřížkování" hlášky a kliknutí na "Nastavení" se ukáže zas tato: https://ctrlv.cz/hoLV. Nevíte, co s tím mám dělat?
Co to třeba nekřížkovat a udělat to, co ta hláška radí?!

V dalších krocích pak restart PC, reinstalace aplikace, otestování RAM.
(Odstraněním postižené knihovny se aplikace normálně spustí v angličtině.)

Dobře. Té tabulce rozumím jak koza petrželi... No, aspoň zkusím tu reinstalaci a restart.
No tak to je neštěstí. Je to psané normálně česky. Dokonce tak, že by tomu měl porozumět i blbec (pokud umí číst na úrovni základní školy). Kterému slovu v tom návodném doporučení nerozumíš?

Ahoj. Nechci vám do toho kecat, ale pokud jde o tuto hlášku v nabídce OR, bývá potíž jinde. Pravé tlačítko myši, vlastnosti a dole dát Odblokovat a OK, pak až rozbalit archív s OR. Mimochodem, já si stím taky rady nevěděl.

Pokud se, bobe57, problém nevyskytuje u tebe, neznamená to ještě, že neexistuje. :D Taky jsem se s tím setkal a Danův postup s odblokováním mi pomohl. Asi tak... :cool:

Pokud se, bobe57, problém nevyskytuje u tebe, neznamená to ještě, že neexistuje. :D Taky jsem se s tím setkal a Danův postup s odblokováním mi pomohl. Asi tak... :cool:
Jestli to nebude třeba tím, že já dělám veškeré operace se soubory přímo v TCMD a nepoužívám nepovedená wokna k rozbalování archivů.

Tak, pro Ostravaka a všechny další: Měl jsem nainstalovanou Testovací verzi namísto Stabilní verze. Po instalaci Stabilní verze to jede úplně bez problému. Jenom mám ještě jeden dotaz-Proč to na trati BP vypadá takto:Open Rails 2019-12-20 06-12-29.jpgOpen Rails 2019-12-20 06-27-11.jpg

To Ti chybí nějaké textury ve složce s tratí. Trať bere modely z Globalu a textury ze složky s tratí. Protože já ten Rájec mám vpořádku. Může být při slabších PC, že se jedná o tzv. šediváky. A koukám, že Ti tam chybí i náspy a stavby. To Ti nemusí "stíhat" PC.

Tady máš stejný screen z mého PC. I to auto se dřevem máš nějaké jiné. To vypadá, že máš nějakou hodně starou verzi. Máš to instalováno z originálního DVD a řádně zaktualizováno?Obr.jpg Nevrtal jsi se v tom?

Ne, hraju to tak, jak jsem to nainstaloval... A myslím, že to počítačem není, vždyť mi to jede občas i na 80 FPS. Mimochodem, co je to za Panťáka?

Když jsem byl na slezině, myslím, že Alcapone tam projížděl Českou Třebovou , ty nákladní propojovací tratě a také mu tam chyběly náspy pod kolejemi. Já jsem poté prohlížel v editoru a nikde náspy nechybí. Třeba nestíhal počítač a náspy jednoduše nenačetl. Jiné vysvětlení není. To i OR někdy udělá.

Ale ta silnice. Porovnat s Franckovým screenem. Ty krajnice, to kdysi přeskinoval Honza Švec, když se kdysi dávno stavěl Hradec Králové. To bude takových deset let. A od té doby silnice v BP vypadají jak má na obrázku Francek. Ten obrázek je opravdu mišmaš čehosi. Nesprávně aktualizováno. Respektive asi vynechané aktualizace. A pak to nějak doflikováno. :)

Náspy mohou chybět i když je v OR zadán náklon, u tratí DVK a Ztracená Old to dělá, ale u BP a 321 to nebylo, celkem by mne to štvalo, ponevač jinak jsou ty soupravy jak na desce.

Back
Nahoře