16. setkání MSTS Praha

Registrácia na "Slezinu Praha 2020"

• Hlasovalo členů
    17
Zbynku, sám jsi si odpověděl. 3600 děleno počtem lidí, ten kdo zůstává to má dražší o nocleh.
Na oběd bohužel rezervacka nejde, tedy v 11 se zvedneme a jdeme na jídlo, ostatní rovnou k Topolům. Večer už zamluvit šel, tedy od 20:00. Já během dopoledne zajdu vyzvednout klíče od apartmánů, pak se srovnáme a někomu je předám. Já a osmej budeme o 500m vedle. Nocležnící si připraví 420 a osmej 500 korun českých.

Jde o to, že u sebe nenosím hotovost, proto mne to zajímá. Vlastně není problém na místě převést peníze na účet. Nebuďme staromódní.
Tak mě napadá: Už jste někdo narazil na vymoženost v podobě veřejných záchodků s bezkontaktní platbou? Bylo by to hygienické.
U nás (myšlena stanice Plzeň-zastávka) vybudovali ukrajinští makáči vedle staniční budovy (která už cestujícím neslouží ani jako místo k vylepení výluk, ani jako držák staničního rozhlasu) boudu. Má tři vchody: panáček, panenka a inv. vozík s přebal. pultem (takové plýtvání materiálem, stačily dvoje - unisex a zbytek). Všechny dveře mají mincovní zámky. Někdo to za něco musí udržovat v čistotě a navíc se v okolí pohybují příznivci Pirátské strany. Tady by ses Zbyňku dostal s bezhotovostí do problémů.

Tady by ses Zbyňku dostal s bezhotovostí do problémů.
Já už těch problémů s platbou hodinkami měl :) V hospodě na obědě asi už desetkrát.
"Nejde nám terminál"
Kouknu do peněženky a tam nula nula nic. Tak jsem se projel na kole znovu tam a zpět.
Ještě to nemají dotažené k dokonalosti. Například před vánocemi jsem se málem dostal do patu já jako obchodník. Terminály přetížené po celé republice, tedy systémy kolabovaly a já měl k tomu vyčerpaný limit pro příjem hotovosti na výdej balíků z mall.cz. To jsem se už u toho terminálu i modlil, aby po dlouhém louskání dat platba proběhla. A proběhla.

Čau kluci, ať Vám to tam dobře dopadne, já se dnes vrátil ze špitálu s spasmatickou bronchitidou, už tradičně každoročně po chřipce.
A zrovna je burza v Opletalce, což mě taky štve. Tak se tam v tom Práglu moc neožerte!! :(:(:)
Já si budu dávat svých 8 prášků denně.:mad:

Tax a Jozef M. by mali prísť v sobotu o 10:13 na Wilsoňák, potom presun na Podbabu, asi opäť vlakom. Dúfam že sa nič neposerie.
@Tom Kanka - lampáš mám poripravený, snáď ho nezabudnem
@Dan J. a ostatní: Liečivé bylinky a ovocné drevo tiež je pripravené :D
@Zbyněk Šemora: Ak prídeš, prines mi pls. flešku s patričným obsahom

Jak jsem psal oběd nešlo rezervovat, tak prosím tam být na 11, tak mě řekl čišník, že je větší šance na místo.

Hoši užijte si to tam a pošlete nějaké materiály pokud se povede ukecat Václava na jízdu po venkovní železnici, vloni tam měli připravené ty Švýcarské krasavce. Já odjíždím na wellness do podkrkonoší a budu na vás v horké vodě myslet. ;-)

Back
Nahoře