Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zle, zle zle a všetko zle ...Právě tato náhradní místa i s táborákem jsou právě mimo možnosti těch, kteří se utrhnou jen na jeden den.
Zde je důležité, jestli to bude slezina jako relax na pokec a popití nebo bude tvůrčí.
....
To byla nadsázka.Zbyňku, nikdo ožratý není, ....
Upozornenie: Kto bude hlasovať za Prahu a nechce sa podielať na organizácii bude označený za Persona non grata!
Opravdu s organizací jsme už na prahu možností.Koukám že už máme první dobrovolníky na prahu s organizací
...
Fakt č. 6 - u pronájmu chalupy počítejte s tím, že při vrácení je potřeba uvést chalupu (kdekoliv) do stavu před pronájmem - neznamená to jen vynést koše, zaklapnout dveře a odjet - ten úklid po velké slezině padne plně na ten zbytek, který by zůstával až do neděle. Tady si nejsem jistý, jestli to dochází těm, co chalupu navrhovali či pro ni hlasovali.
...
Právě tato náhradní místa i s táborákem jsou právě mimo možnosti těch, kteří se utrhnou jen na jeden den.
Nepochopil jsem, co tím chceš říct. Pražskou slezinu jsem vynechal jenom jednou. Dvoudenní slezina mi zatím nevyhovovala.Zbyňku, ty se utrhneš jen někdy a na něco!![]()
Ty byt tóprá čéšťyn....bude v možnost hlasovat ... ... ...