Místo konání příští Sleziny? - Anketa

Miesto konania budúcej sleziny:

• Hlasovalo členů
    12

KimiR

Signalista
Zdravím všechny,
Dávám k hlasování konaní přístí únorové Sleziny.Máte na výběr.Buď drahou Prahu,nebo za 400,- Chalupu (každý rok jinde).
Lukáš

Nemusí být přímo v únoru, klidně později, kdy by se dalo sedět venku u ohně, či něco ugrilovat. Je jasné, že na jaře začínaj jiné starosti, než opustit rodinu.

Právě tato náhradní místa i s táborákem jsou právě mimo možnosti těch, kteří se utrhnou jen na jeden den.
Zde je důležité, jestli to bude slezina jako relax na pokec a popití nebo bude tvůrčí.
První varianta je ta vaše chalupa, ale druhá, kdy se tam sjedeme za nějakými novými rozumy, tady je ideální ta Praha, dopravně přístupná ze všech směrů.
Náhodný příchozí by zíral na klubovnu, kde každý má na stole notebook, někteří i obrovský stolní počítač a musel by uznale konstatovat, tady se rodí nové společné projekty.
Jenomže kdyby se pořádně podíval, co každý na tom počítači vyrábí, tak by brzy vystřízlivěl. Většinou si na počítači každý jede nějaký ten svůj vláček, svou aktivitu, jiný si pokládá objekty do svého projektu a snad jediný konstruktivní Deterio se marně pokoušel upravit model Vranovic. Ale i snaha se cení. Já byl spokojený, že mi Martin Mouka dal několik nových rozumů s editorem OR, s jinými jsem probral další věci, ale být tam dva dny a do noci pařit, to na mě už opravdu není. A čumět jen do vláčků a editoru, z toho také brzy bolí hlava.
Já jsem tedy pro místa srazu, která budou vhodná i jen na jeden den. Moře ani chalupa někde v horách tento požadavek vylučuje.

Hlasovací tabulku bych upravil, až vystřízlivíte. To je jako by jste to napsali pod vlivem té sršňovice.

Značka ideál byla Taxova Bratislava. Minus cenově mnohem dražší než U Topolů. Kdybychom tedy obsadili na sobotu celý salonek U Topolů sami, tak každý za ty dvě stovky máme 4 Plzně navíc. Ale já bych pak asi odlezl po čtyrech, protože včera jsem byl trochu indisponován a cítil v hlavě i ta dvě piva. :)

Zbyňku, nikdo ožratý není, nevim co si o nás myslíš. to co šlo jednoduše před x lety dnes nejde. A pokud nechci mít starosti, tak holt chalupa, která řeší vše, prostor pro PC, kuchyň, nocleh a od kdy jsou v dnešní době srazy konstruktivní. Defakto to mám od všech, nejvíc práce udělá na srazu než doma, což třeba letos u mě neplatí, MsTs/OR měl puštěný hodinu a netlač mě tam kde nechci být.

Mě se ta hospoda nešprajcuje. Slezinu vnímám jako paralelu se strojírenským nebo elektrotechnickým veletrhem. Tak už taky dávno nejezdím okukovat novinky a rozdávat vizitky. Na to máme internet a kontakty. Beru to jako osobní setkání s obchodními partnery a dodavateli. Protože během roku na to ve víru objednávek, kontraktů a předváděček jaksi není čas. A láhev dobrého vína k vánocům sice potěší, ale je anonymní. Proto jsem rád, je -li možno osobně pokecat alespoň jednou za rok.

Dojel jsem v pohodě domů, spokojeně podřimujíc v prázdném kupé. Inu neděle. Děkuji všem za setkání a organizátorům obzvlášť za péči, kterou věnovali ostatním.
Hlasování se zdržím. Z hlediska dojezdu je pro mě Praha ideální, ale chápu problém s organizací. Nemám nic proti chalupě, ale musí být dostupná nějakou veřejnou dopravou. Minulý týden jsem školil v zařízení Revika ve Vizovicích a následující víkend to jedu zopakovat do Běšin u Klatov. Pokud tedy najdeme něco podobného a přiměřeného počtu účastníků, nevadí.

Zbyňku, nikdo ožratý není, ....
To byla nadsázka. :) Jde jen o to, že to není anketa, ale šlo volit jen jednu volbu a to chalupu. :)
Teď je to upravené. No, hotel Amande Hustopeče, to by šlo, ale je tam možná dráž než u Topolů. :) Hustopeče jsou drahé. :)
Jinak já nejsem organizační typ. Ano, kdyby bylo třeba pomoci, nemám problém.
Tebe obdivuji, že jsi do toho šel a nedivím se, že to chceš mít někde, kde to vyhovuje tobě, když s tím máš starosti. Já jen psal za sebe, že jsem měl problém se rozhodnout do Práglu jet i když je tam velmi slušné vlakové spojení, když už nejsem vázaný na INkartu, ale mohu jezdit výhodněji s RJ. Být to někde, kde přestupuji na deset lokálek, tak jen popřeji, ať se tam dobře bavíte.

Jo, to jsou ta velká písmena, čárky v souvětí, i/y, mě/mně a znaménka na konci vět... Hned má příspěvek jiný smysl. :rolleyes:

Asi už do toho nemám co kecat vzhledem k tomu, že MSTS a OR již delší dobu visí na skobičce a účastníkem slezin jsem z časových důvodů jen sporadicky, ale vezmu to pragmaticky (pozor část slova prag aká Prague aká Praha je čistě náhodná:)

Fakt č. 1 - Sleziny dělá zatím Joska
Fakt č. 2 - Prahu má celkem z ruky, takže lze pochopit jeho snahu organizovat slezinu někde jinde
Fakt č. 3 - Organizátor má právo rozhodnout, kde slezinu chce dělat tak, aby z toho neměl galeje
Fakt č. 4 - Dopravní dostupnost místa by měla být dobrá i veřejnou dopravou
Fakt č. 5 - Sleziny už nejsou co bývaly, tzn. i pro širší veřejnost (pamatujete i 80 hlavé účasti. Dneska je to jen zdravé jádro, což je pro chalupu značka ideál.
Fakt č. 6 - u pronájmu chalupy počítejte s tím, že při vrácení je potřeba uvést chalupu (kdekoliv) do stavu před pronájmem - neznamená to jen vynést koše, zaklapnout dveře a odjet - ten úklid po velké slezině padne plně na ten zbytek, který by zůstával až do neděle. Tady si nejsem jistý, jestli to dochází těm, co chalupu navrhovali či pro ni hlasovali.

Takže za sebe - vzhledem ke svým časovým možnostem tedy nepreferuji ani jednu variantu - pokud budu mít čas a prostor dojet, dojedu v rámci svých možností. A konečné slovo bude mít stejně Joska jakožto jediný organizátor. Pokud zvolí chalupu, tak je otázka druhá, zda toto bude akceptovatelné i u ostatních.

Ale očividně Prahu už nechce dělat, což je taky pochopitelné.

Koukám jak jste hlasovali a copak jeden člověk může dávat hlasy do všech možností?
Já se zdržuji, protože nejsem organizační typ a myslím si, že jak píše Martens, pokud má někdo vůli slezinu organizovat, tak jí zorganizuje tam, kde mu to bude vyhovovat. Pokud chceme Prahu, ano, ale to by si musel vzít na povel nějaký Pražák. Obdivuji Josku, že to už mnoho let takto dálkově je ochotný zorganizovat.

S úklidem se počítá, proto jsem i přišel dříve včera do apartmánu, abych to doladil a paní byla spokojená, se sousedama nemluvila a zatím nevolá, tak asi cajk.

...
Fakt č. 6 - u pronájmu chalupy počítejte s tím, že při vrácení je potřeba uvést chalupu (kdekoliv) do stavu před pronájmem - neznamená to jen vynést koše, zaklapnout dveře a odjet - ten úklid po velké slezině padne plně na ten zbytek, který by zůstával až do neděle. Tady si nejsem jistý, jestli to dochází těm, co chalupu navrhovali či pro ni hlasovali.
...

Omyl, úklid je vždy na organizátorovi neb za celou akci ručí. Jsme v ČR a když dojde na úklid, tak se všichni ztratí.

Vážení do konce května bude v možnost hlasovat.Pak se to uzavírá, zatím stále vede Chalupa a asi to tak i zůstane.Hlasy brané po konci května nebudou brát v potaz, protože už bude rozhodnuto.S Joskou jsme o tom mluvili.Chápu teďka v době corony že se moc nikomu nechce.Doufejme že pak se to za rok nebude opakovat.Uvidíme.Zatím vláda pomalu odstraňuje opatření.I když straší s druhou vlnou.

Back
Nahoře