OR Skiny John Railman

Ahoj.
Jasně a nechceš to přehodnotit, tak bych dal do read me u aktivit jen odkaz na fórum MSTS a nemusel bych dávat ke každému vozidlu link. Ne každý chodí na FB.

Hoši, vůbec nejde o to, jestli se platí za stahování na FB, nebo ne. Jde o jednoduhší práci, při tvorbě Read Me u aktivit, kde Ulož To poslední půlrok vyhledává soubory úplně NPČ. A já musím na FB, pak na úložiště a pak kopírovat odkazy a je s tím strašně... :-) Zato, kdyby byly odkazy zde ve vlákně, dám jeden odkaz na fórum MSTS a hotovo. O tohle mi jde především. Ulehčení práce.

Ahoj Johne.
Díky za model 150517, jenže *.s soubor odkazuje na textury ACE, ale v balíku jsou přiloženy DDS. Ne, že bych si neporadil s opravou, ovšem měl by to být počin autora... Dík. ;)

Dík za upozornění. Zapomněl jsem po reinstalaci na náhradu souboru trainlib.ocx (Shape Viewer) za variantu podporující zobrazování DDS textur. ;)
Už je to v cajku...

Dovolím si odpovedať za Johna, to že S-ko odkazuje na ACE a sú tam použité DDS absolútne nevadí. Pri niektorých modeloch to mám tiež.
Ahoj
Jo? Zkus takový skin otevřít v AE MSTS (parametry vlastnosti), okanžitě chyba a pád editoru, právě že OR je "blbuvzdirný" a přečte to a nahradí. Když je v esku odkaz správně na DDS, AE MSTS neřve, jen zobrazí prázdné místo.

Hoši, zkuste fakt věci dělat, jak se mají a ne sekat tam programátorské chyby, s tím přístupem je.at, on to OR přečte. Pek nám co děláme aktivity začne padat editor a je vymalováno. A hlavně neargumentujte editorem aktivit pro OR. Ten je fakt na tvorbu složitějších aktivit úplne k...

Chtěl bych se tě zepat "Johny", jak budeš dál řešit distribuci tvých zdařilých skinů? Pravidelně stahuji/stahoval jsem tvoji tvorbu z Ulozto, kde jsem ji objevil víceméně náhodou, ale v pátek uložto končí? Bude nějaký jiný kanál, kterým budeš distribuovat?

Děkuji

Chtěl bych se tě zepat "Johny", jak budeš dál řešit distribuci tvých zdařilých skinů? Pravidelně stahuji/stahoval jsem tvoji tvorbu z Ulozto, kde jsem ji objevil víceméně náhodou, ale v pátek uložto končí? Bude nějaký jiný kanál, kterým budeš distribuovat?

Děkuji
Pravdepodobne to budem musieť riešiť cez Google Disk. Ak máte nejaký nápad ohľadom úložiska dajte tip.

Back
Nahoře