OR Skiny John Railman

Google disk či One Drive jsou ideální řešení pro tyto věci. Tady je jediné omezení kapacita nabízená zdarma. Třeba v RW komunitě hodně používají MEGA. Jelikož se měnila evropská legislativa, tak úložiště typu uloz.to dopadnou všechny stejně, jakmile na ně bude mít někdo pifku. Nelegálního obsahu je tam fůra. Tedy, pokud se zas nenajde způsob, jak to obejít.

Ahoj, prosím, nemáte někdo skiny ZSSK 361 102-7 a 361 110-0 od Johnyho? Odkazy jsou bohužel na uložto. Předem děkuji.

Zdravím, neměl by někdo náhodou u sebe vozy ZSSK Bdghmeer 019 nebo 025 od Johna Railmana, bohužel nejsou, alespoň co jsem koukal, na drivu a jsou pouze na uloz.to, kde už je nikdo moc nestáhne :(. Potřeboval bych je na chystanou aktivitu.

Děkuju moc <3

Zdravím, neměl by někdo náhodou u sebe vozy ZSSK Bdghmeer 019 nebo 025 od Johna Railmana, bohužel nejsou, alespoň co jsem koukal, na drivu a jsou pouze na uloz.to, kde už je nikdo moc nestáhne :(. Potřeboval bych je na chystanou aktivitu.

Děkuju moc <3
Pošlu na e-mail ?

Stiahol som si 660.013 ale mam problém v tom ze mi hnacie súpravy nečíta v conbuideri, načítalo mi len vložaky, ma niekto stým tiež problém?

Pro AI vlaky platí zápis světel ve fotmátu HeadLight. Pokud je v engu formát UnitSide, tak AI lokomotiva svítit nebude.
Prosím Ťa,nevieš náhodou,ako by mal vyzerať zápis v engu,keď v engu má byť smerovanie na include v common inc,kde sú tie svetlá uvedené?

Prosím Ťa,nevieš náhodou,ako by mal vyzerať zápis v engu,keď v engu má byť smerovanie na include v common inc,kde sú tie svetlá uvedené?
Podle mě by tam měl být ještě původní.eng soubor a AI si vezme světla z toho. Tohle by spíše mohl vědět @Dan J., který ve svých aktivitách AI provoz používá. Stáhni si od Doda pack X6X a má to napsáno v .pdf u světel. UnitSide platí jen pro lokomotivu hráče.

Ahoj. Já to u AI neřeším. Tím, že vydávám veřejně, stáhnu od autora jak je. Úprava by nic neřešila, musel bych cpát k aktivitě update vozů.

Hlasim chybu u 757023 po stiahnuti mi tsre nacitan masinu ale or mi napise ze chyba nacteni neviem ci mas nieco zle alebo ja skus to premrknut dakujem

Back
Nahoře