X-Tracks a UniGlobal v jedné složce

TheMortyCZ

Začátečník
Ahoj, jsem tu nový a mám otázku. je nějáká možnost mít UniGlobal a zároven XTracks v jedné složce? Nebo musí být zvlášt?

XTracks jsou sice základem, na nichž je sestavený UniGlobal, ale jsou tam nějaké změny, takže radši bych je dal zvlášť. Obecně mít dva Globaly pohromadě se nedoporučuje. Je to nejjednodušší řešení, jak se vyhnout problémům.

Zdejší experti (míněno vážně) doporučují zahodit UniGlobal kvůli řadě chyb a používat ten, který je přímo doporučený k tratím (některé teda bohužel doporučují právě UniGlobal).

Jinak všem ostatním: slušně pozdravil, představil se a zeptal se. Tentokrát ho, prosím, ušetřete pranýře.

(potrefený houser se poznal)
To jako já?
Pardon, ale já zde obvykle nedělám "uvítací výbor" nováčkům, kteří ve valné většině případů dostanou ve odpověď ve formě "jseš blbej, neschopnej, najít to není tak těžký, jenže ty nic neumíš, kromě toho tam máš 64 pravopisných chyb, tak se vrať na ZŠ, tady nemáš co dělat".
Byl bych rád, abychom ukončili OT a nevyvolávali flamewar.

Ale no tak, nebuď vztahovačný. Ty jsi přece nikoho nepranýřoval. Označil jsem takto sám sebe, protože jsem reagoval jako první.
A co je hlavní, žádné odpovědi typů, které uvádíš v příkladech se mu nedostalo. Slušně jsem jej vybídl k větší vlastní aktivitě. Nic víc, nic míň. Není nutný to tady víc rozpatlávat.

Ahoj, jsem tu nový a mám otázku. je nějáká možnost mít UniGlobal a zároven XTracks v jedné složce? Nebo musí být zvlášt?
Vítej. Uniglobal je velký omyl a není správně funkční. Používat vždy správný global, který je k dané trati určen. Mám udělán přepínač na výměnu. Bohužel umí vybírat jenom mezi jedním ze tří, přestože se ukazuje nutnost výběru i ze šesti. Zabalím a hodím pro stažení do utilit.

Back
Nahoře