Nefungčné dvere

Slavicit

Začátečník
Dobrý deň chcel by som sa vás opýtať , či by ste mi nemohli poradiť
prečo sa mi v hre Railworks neotvárajú dvere na vozňoch . pri stlačeni písmena T alebo shift + T sa nič nedeje
inde som sa dočítal že potrebujem European asset pack , lenže ten mám . skúšal som všeličo no vždy to viedlo k neuspechu
Za skorú odpoved Ďakujem .

... Za skorú odpoved Ďakujem .
Napřed se musíš trefit k nástupišti, které má určenu zónu, kde lze otevírat ( všechna nástupiště to nemají v celé délce a některá i na opačné straně), potom musíš mít vozy, které mají animované dveře.

Napřed se musíš trefit k nástupišti, které má určenu zónu, kde lze otevírat ( všechna nástupiště to nemají v celé délce a některá i na opačné straně), potom musíš mít vozy, které mají animované dveře.
Ano ja sa dokážem trafiť na nástupište aj mám vozne ktoré u iných fungujú

Ano ja sa dokážem trafiť na nástupište
Nepochopil jsi. U každého nástupiště je také definovaná zóna nástupu cestujících. Takže se nestačí trefit k nástupišti, ale musíš se trefit i do té definované zóny. Někdy stačí o metr vedle a už nástup nefunguje. Další důležitá věc je, aby na tom nástupišti byli definovaní cestující. Procházejí se ti tam nebo máš to nástupiště prázdné?

To netuším. Z těch obecných informací, které jsi tu napsal, se víc vykoumat nedá. Ne každá trať používá cestující z ELAP. Je potřeba si přečíst readme k tratím a pečlivě dodržet pokyny v nich obsažené.

Back
Nahoře