Autoři objektů

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Guest
  • Datum začátku Datum začátku
G

Guest

Host
Zdravím,sotva jsem se zaregistroval,tak už hned zakládám možná zbytečná témata,ale potřebuju vědět,kdo je autorem TĚCHTO sloupů s napájecím zařízením a kdo je autorem TÉTO 714.Omlouvám se,ale vůbec nikde jsem to nenašel a jak se ztratily stránky msts.cz už o tom nemám ani ponětí... :roll:

Kdyžtak to po vyřešení smažte - zbytečný topic

Koukám ona CAB nemá...Já měl za to,že jsem tu viděl i s CABem

heme napsal:
Zdravím,sotva jsem se zaregistroval,tak už hned zakládám možná zbytečná témata,ale potřebuju vědět,kdo je autorem TĚCHTO sloupů s napájecím zařízením a kdo je autorem TÉTO 714.Omlouvám se,ale vůbec nikde jsem to nenašel a jak se ztratily stránky msts.cz už o tom nemám ani ponětí... :roll:

Kdyžtak to po vyřešení smažte - zbytečný topic

Ty sloupy jsou ted nove v novem useku 250ky u pana Semory. Jejich autorem Vam urcite v SZ rekne Zbynek Semora, nebo to najdete v prislusnem vlaknu trate (tam kde jsou obrazky je to receno bud primo, par prispeveku nad nebo pod).

OK,takže autorem eletrifikace je pan Šemora - dá se to někde stáhnout...?
Já MSTS nemám,ale rád bych s jeho svolením využil textury

heme napsal:
OK,takže autorem eletrifikace je pan Šemora - dá se to někde stáhnout...?
Já MSTS nemám,ale rád bych s jeho svolením využil textury

Autorem těch sloupů je Lubomir. P. Šemora je jenom použil ve své trati. Ke stažení budou zítra v aktualizaci tratě BP.

Dobrá,děkuji vám všem za užitečnou pomoc.Pana Šemoru budu kontaktovat mailem,či SZ.Ještě jednou díky :wink:

heme napsal:
Dobrá,děkuji vám všem za užitečnou pomoc.Pana Šemoru budu kontaktovat mailem,či SZ.Ještě jednou díky :wink:
Já nic, já muzikant. To musíte kontaktovat autora modelů nebo si stáhnout zítřejší asi 200MB aktualizaci trati, sednout si k MSTS na pár hodin a objekty vybrat :lol:

Heh stáhnout,já jsem Trainzák.Já bych jen rád využil textury,které jsou na tom napájecím zařízeníčku,který je na začátku a na konci každé stanice.Jasný mohl bych napsat komukoli,ale já to raději se svolenm autora - proto tento topic,ve kterým hledám autory...:)

Back
Nahoře