Multiplayer - chyby a problémy

Jakub H.

Pokladník
Zdravím.
S kámošem jsme začali hrát skrz multiplayer a narazili jsme na pár problémů.
1. Jedním z největších je, že když se já, nebo kámoš odpojíme od soupravy, tak se nemůžeme napojit zpět. Dám příklad. Já byl na pozici dispečera a chtěli jsme vykonat posun, bylo potřeba objet soupravu, napojit se na druhém konci a část vozů takto odstavit. Ovšem po objetí soupravy se na druhém konci nebylo možné připojit. Když jsme pak zkusili připojit se na původní stranu, tak to také nešlo.
2. Jako další problém je, že se nemůžeme spojit navzájem. Jednoho z nás to buď zabuguje nebo doslova vystřelí zpět.
3. Potom další, jíž méně obtěžující je, že někdy vidíme své vlaky rozházené nebo šedé.
Toto jsou nejspíš zatím všechny postřehy co máme a chtěl bych Vás požádat, zda by jste neznali řešení na tyto problémy.
Předem moc děkuji a přeji příjemný zbytek večera.

1. Tohle by mělo normálně fungovat.
Najedu na soupravu z druhé strany, mašina se spojí s vozama, změním stanoviště.
Zkontroluji propojení vzduchových hadic .

2. Tohle zatím nefunguje tak jak by mělo, tedy pokud se něco nezměnilo.
Vždy mohl soupravu ovládat pouze jeden ze dvou spojených hráčů.
Jeden ze dvou hráčů musí převzít ovládání obou vlaků.

3. Ohledně tohoto problému, registroval jsem jej většinou pokud hráči neměli vozy, mašiny ve stejně pojmenovaných složkách nebo nebyl správný obsah složek u obou hráčů.

Super, díky moc :)
Na to spojování teda ještě mrkneme. K těm vozům apod. by to nejspíš sedělo, takže náprava nebude nějak složitá.
Ještě jednou díky. :)

Opět zdravím s přicházím s dalšími poznatky, tak doufám, že nebudu jen spamovat. Opět to rozdělím do bodů.
1. Někdy se stává, že jeden z hráčů nikoho nevidí, ale my ho ano.
2. Někdy se mi v pozici dispečera stává, že mi nejdou přehazovat výměny, byť je úsek volný, kupř. jsem dojel s vlakem do stanice, kde jsem jel na vedlejší kolej, aby mě mohl kolega předjet. Po tom, co jsem zastavil a šel do aplikace a přehodil jsem výměny, tak se jeho cesta stále vykreslovala do mého vlaku.
Kdyby zde někdo věděl, jak problémy vyřešit, tak budu rád za pomoc. :) Přeji hezké odpoledne.

1. Tohle se stane většinou , když nemáte s hráčem trainset ve stejných složkách :)
2.Ano o tom se ví, je to chyba v Open Rails , vyřešit ji musejí pouze autoři OR

To je ovšem divné, máme společný trainset na MP, do kterého nezasahujeme. Ještě se na to podívám. Díky.

Back
Nahoře