Matyáš Rosecký
Začátečník
Zdravím. Chci se zeptat jestli je nějak možné spustit dispečerskou aplikaci OR bez spuštěného OR a tudíž bez vlaku a bez pathu. Hledal jsem, jestli se to tu neřešilo, dočetl jsem se toho hodně. Dočetl jsem se to co jsem již věděl (že dispečer se spouští Ctrl+í) a také co jsem nevěděl (Česká dispečer. apl. pro OR). Obojí je sice dobré, ale neřeší to můj problém - Ctrl+í nefunguje bez spuštěné hry a bez vlaku a ta aplikace asi není hotová - nikde se o ní dále nepíše - a i tak asi není veřejná. Ve vlákně Český server pro OR mě zaujalo české ZZ, z čehož jsem vyvodil, že někdo už přišel na to jak spustit dispečera bez OR, ale já to nevím.
Takže otázky zní:
1. Jde nějak spustit dispečera OR bez nutnosti vlaku?
2. Je někde dostupný nebo k zaslání ten program OR komunikátor s hJOP?
3. Ta aplikace s českým ZZ - je dostupná nebo k zaslání?
Ještě dodám, že vím, že bych mohl psát autorům těch vláken SZ, že bych to všechno mohl psát k těm tématům, ale jelikož je jich více, radši nechci spamovat a raději založím nové vlákno, kde budu mít (alespoň doufám) odpovědi pohromadě.
Jde mi o sledování vlaků, příp. přehození výhybky nebo event. návěstidla.
Děkuji
Takže otázky zní:
1. Jde nějak spustit dispečera OR bez nutnosti vlaku?
2. Je někde dostupný nebo k zaslání ten program OR komunikátor s hJOP?
3. Ta aplikace s českým ZZ - je dostupná nebo k zaslání?
Ještě dodám, že vím, že bych mohl psát autorům těch vláken SZ, že bych to všechno mohl psát k těm tématům, ale jelikož je jich více, radši nechci spamovat a raději založím nové vlákno, kde budu mít (alespoň doufám) odpovědi pohromadě.
Jde mi o sledování vlaků, příp. přehození výhybky nebo event. návěstidla.
Děkuji