Hlášení chyb pro trať 310 v Open Rails

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Takže je chyba v aktivitě,ve volné jízdě hru spustíš?
Jinak podle Tvého obrázku,máš zastaralou verzi tratě z roku 2017.

Pepo, tohle nude bordel v uživatelově verzi v PC:
Poradím jen jedno:

1. stáhnout celou trať znova se všímm všudy, třeba zde
2. nainstalovat do čisté verze, simu dle návodu, zde je ji plno
3. zkontrolovat, že jsou čisté složky Activities, paths, services a traffic

Pak stáhnout aktivitu poplatnou verzi tratě a nainstalovat. Více nepomohu a navíc, zasíráme vlákno tratě, k uplně jiným účelům.

Ahoj, máte někdo v Zátoru Tohle!
Zator.jpg

Vždyť jsem tama jel nesčetněkrát a tohle jsem tam neměl. Je to stejný global, pod kterým provozuji DVK, kde mám tu cestu navíc. Obrázek z ORCZ.

jestli myslis ty stromy tak na to global vliv nema, jde o model obsahujici blok stromu. staci ho jen pootocit, ale to musi autor a taky autor urci pocet a hustotu stromu na vyznaceny prostor.

ony se ty stromy nekdy dynamicky meni, ja je radeji posunuji o neco dal od koleji a nebo je natocim o kousek vedle.

Tak tohle opravit neumím. Já vždy dělám to, že jak vyjde veřejný update mažu trať a stahuji z webu kompletku, aby nevyvstal problém s aktivitama. Teď jsem to udělal raději znova a ty břízy tam jsou furt, Zajímavé, když jsem testoval, tak tam před rokem nebyly. :)

Z velmi smutného důvodu odchodu Taxe, bych pak rád umístil (požádal o umístění) trať na web ČS Trainset a odeslal bych ji tam jako celek v poslední verzi. Už je tam DVK a JZD. Jenže to asi bude chtít nápravu.

Tak tohle opravit neumím. Já vždy dělám to, že jak vyjde veřejný update mažu trať a stahuji z webu kompletku, aby nevyvstal problém s aktivitama. Teď jsem to udělal raději znova a ty břízy tam jsou furt, Zajímavé, když jsem testoval, tak tam před rokem nebyly. :)
tak asi přes ten rok tam vyrostly.

Neměl by být v souboru trati *.trk jako poslední řádek ORTSUserPreferenceForestClearDistance ( 2 ) právě aby se zabránilo stromům v kolejích? Více info v manuálu Open Rails.

Ano,tento příkaz v trati mám v souboru .trk a je ve složce Openrails,
tak jako je to např i v trati BP,ale problém je v tom ,že od verze OR 1.5 to nefunguje.

že od verze OR 1.5 to nefunguje.
Ale já nic nepozoroval, že by mi v této verzi něco šlo do kolejí. A Dan v této verzi nejede, on používá ORCZSK. Ale navíc to nevypadá jako skupina bloku stromů Forest, ale spíš jako statický model a na tohle se ta vychytávka nevztahuje. To se musí posunout v editoru.

Zbyňku tam to jsou Forest stromy koukal jsem na to v editoru a stačí je jen trošičku pootočit ať hranice rámu nezasahuje do kolejí.

Však už opraveno,
ale ať mi někdo prosím vysvětlí ,proč v OR ty stromy nejsou v kolejích až po verzi 1.4
Veselého Silvestra.......

Zřejmě každá verze rozmisťuje stromy v rámci Forestu podle sebe. A když to vyjde přesně do rohu, tak to dopadne takhle.

Back
Nahoře