Luky_vlaky
Začátečník
Tak toto bohužel nepomohlo, nemáte ještě nějaký tip?Ja som to vyriešil tak že pod Ctrl + Alt + Delete som si otvoril správcu úloh a vypol aplikácie ktoré bežali na pozadí a zaberali veľa miesta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak toto bohužel nepomohlo, nemáte ještě nějaký tip?Ja som to vyriešil tak že pod Ctrl + Alt + Delete som si otvoril správcu úloh a vypol aplikácie ktoré bežali na pozadí a zaberali veľa miesta.
Tak jsem to zkusil a stále nic.No, ja mám s týmto problémom mierne skúsenosti, vždy ked´ vypneš PC a potom ho znova zapneš tak tie programy sa ti znova zapnú a cez správcu úloh ich treba znova vypnúť, môže to byť aj tento prípad, ak ani toto nepomôže, daj vedieť.![]()
Jojo, to byla první věc co jsem zkoušel, úplně jsem odinstaloval Open Rails z počítače a stáhl novou verzi a nainstaloval, nic se nezměnilo, stále pří načítání Open Rails vyskočí tato chyba.A skúšal si ho preinštalovať?
Takže je mám smazat z toho obsahu nebo jak?Aha, skús odstrániť nejaké trate (veľké) z OR (nie vymazať ale iba odstrániť z dosahu OR).
Ok, děkuji, zkusímOtvoríš zložku z traťami, a nejaké presunieš hocikde inde, to by malo zrýchliť chod OpenRails, ak by ti toto nefungovalo, tak skús uviesť svoju PC zostavu.
Děkuji za tip, smazal jsem nějaký vagony se kterými nejezdím.Otvoríš zložku z traťami, a nejaké presunieš hocikde inde, to by malo zrýchliť chod OpenRails, ak by ti toto nefungovalo, tak skús uviesť svoju PC zostavu.
Ako som tu už niekde písal: aplikácie na pozadí sa dajú vypnúť cez Ctrl+Alt+Delete / správca úloh, a tam vypnúť, tie čo zaberajú najviac miesta (dajú sa zoradiť podľa veľkosti).(kterou navíc zabírají další aplikace na pozadí)
Zdravím,Může to být málo paměti