Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No a taky je přísně zakázaný i cokoliv naznačovat....Davidus napsal:Zdravím. Prosil bych někoho, nejlíp z Plzně nebo okolí o nafocení 754.059. Měl bych s ní jistý skinařský záměr , který nebudu prozrazovat....
mohu se pokusit, ale nebude to hned, jsem ve stavu nemocných, ale potřeboval bych poradit jak by takové fotografie měly vypadat, ještě nikdy jsem pro tuhle potřebu nefotil, většinou jsem k zastižení na icq tak se můžeme nějak domluvitDavidus napsal:Zdravím. Prosil bych někoho, nejlíp z Plzně nebo okolí o nafocení 754.059. Měl bych s ní jistý skinařský záměr , který nebudu prozrazovat....
Kank napsal:
Ivan.ps napsal:Zdravím. Súrne zháňam rôzne materiály nákladných vozňov rady Es (Vte). Niečo som našiel na nete ale momentálne zháňam hlavne fotografie detailov, podvozkov atd. Ak má niekto nafotené tieto vozne a bol by ochotný sa o fotografie podeliť a poslať na mail, bol by som vďačný. Ďakujem pekne...
Ivan.ps napsal:Ivan.ps napsal:Zdravím. Súrne zháňam rôzne materiály nákladných vozňov rady Es (Vte). Niečo som našiel na nete ale momentálne zháňam hlavne fotografie detailov, podvozkov atd. Ak má niekto nafotené tieto vozne a bol by ochotný sa o fotografie podeliť a poslať na mail, bol by som vďačný. Ďakujem pekne...
Naozaj nemá nikto nafotené žiadne foto týchto vozňov? Totiž som začal modelovať a nejaké jednoduché veci mám zvládnuté a tak by som rád skúsil nejaký jednoduchší model, lenže nemám foťák a bohužiaľ okrem typového výkresu v slabom rozlíšení a pár fotografií nemám zatiaľ skoro nič![]()
Mám pocit, že Ivan.ps chce skôr len skinovať. Ovšem platí to, čo už naznačil Pikku, zvyčaje fotky od "darcov" sú ku vytvoreniu kvalitného skinu takmer nepoužiteľné - česť tým asi dvom-trom výnimkám, ktorí dokážu nafotiť vozidlo tak, ako by bolo treba.Pikku napsal:Es/Vte vymodeloval nedávno Ppoollll a v dost dobré kvalitě. Takže ten bude mít podkladů jistě spoustu. Zkus vymodelovat něco, na co si seženeš podklady sám, z vlastní zkušenosti vím, že většina "podkladů na vyžádání" je nepoužitelná. Čest výjimkám.
Tax napsal:Mám pocit, že Ivan.ps chce skôr len skinovať.
Ivan.ps napsal:No nebudem Vás tu tým už obťažovať. Nemám síce zatiaľ foťák ale snáď nejaký zoženiem a niečo si nafotím. Aj tak ďakujem za pomoc...
klimi napsal:Zdravím.Nemáte někdo výkres Wlbamz nebo ZSSK DDm?Díky