Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Moze mi niekto ponuknut fotografie ceskych BH ? Mozu byt aj tie vojenske. Hodilo by sa to do serie Bh co mam v plane vydat. Dakujem.

Sháním fotografii bočnice vozu řady Bmteeo (při pohledu na vůz jsou dveře se symbolem kola nalevo), ze které je patrné rozložení a umístění "skříněk" na voze. Pokud někdo fotku vlastní, chtěl bych tímto poprosit o zaslání na mail. Díky za ochotu.

dem napsal:
Moze mi niekto ponuknut fotografie ceskych BH ? Mozu byt aj tie vojenske. Hodilo by sa to do serie Bh co mam v plane vydat. Dakujem.

Nehláste sa toľký. Neviem si vybrať.

Som si nevšimol že už existuje A foto 750 150 by sa nenašla, teda ak ešte nie je skin vonku

Naposled editoval moderátor:
Děkuji všem, co se ozvali,všechny jsou parádní, ale formátoval jsem PC a emaily jsem si pochopitelně nezálohoval :/. Dnes mi dorazil jeden email, ale prosím toho, co mi zasílal výkres asi tak před dvěma dny a dříve, pokud by byl tak ochotný a mohl výkres zaslat znova :) Děkuji
Petr

Železniční most před Tanvaldem

Ahoj všem, hledám podklady na modelování - výkresy, fotky apod. k tomuto mostu:
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/db011.jpg
Děkuji.

Zdravím.
Neměl by někdo nafocené na textury objekty z areálu DKV Praha - PJ Libeň?
Pokud by někdo foto měl a byl by ochoten ho poskytnout na tvorbu modelu.
Byl bych rád kdyby se ozval buďto SZ nebo e-mailem.
Doslechl jsem se že v minulých dnech areál kdosi dokumentoval.
Díky Motorak.

Příjemný večer,

nenašel by se někdo z okolí Olomouce ochotný nafotit Olomoucké Urbino klasické délky (12 metrů) za účelem naskinování původně francouzského autobusu pro Olomouckou tramvajovou síť ?

Děkuji všem

dobrý den , měl bych prosbu má někdo typový výkres ke vozu CSD Spv (dratěnickej vůz) nebo těd je značenej Sv nikde nemohu najít nic .

Děkuji

Back
Nahoře