Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím. Nemáte někdo nafocenou nějakou brněnskou 362-ku v klasickým nátěru?
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/362356.jpg
Tento nátěr mám na mysli.

Naposled editoval moderátor:
lukas matura napsal:
Zdravím. Nemáte někdo nafocenou nějakou brněnskou 362-ku v klasickým nátěru?
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/362356.jpg
Tento nátěr mám na mysli.

Zdravím,
vloni jsem zde nabízel fotografie stroje 362 170.Ani po několika měsících se ale tvorby skinu nikdo "nechytil",tak jsem se toho dovolil chopit já sám.;)
Nicméně,v šuplíku mám fotografie několika "cargáckýh" strojů ř.363,takže jestli bude k dispozici nový model /věřím,že Michal Hekl a jeho spolupracovníci se do něčeho takového brzo pustí ;)/ a především zájem skinačů,mohu dokumentaci nabídnout i zde.

David

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
měl by někdo skladem fotografie vozů Ampz,Bmz či Wrmz použitelné pro tvorbu textur ? Jestliže ano a mohl by je poskytnout k dalšímu "zpracování" :),ozvěte se prosím na e-mail Jurasandal@seznam.cz /Jirka Tovačovský/.
Děkuji.

David

Já mám jen 037čku bok a slunce. Je to z toho důvodu, že střecha se leskne o mnoho méně, než když je pod mrakem. Snad časem nafotím pod mrakem zbytek (boky a čela). Zatím tedy můžu říct, že nafocenou nemám.

P.S.: 66 je Rudý Ďábel, 067 je bývalá Petruška (dnes Najbrt)

754 049-5 nafocenou mám. Její fotky už má v rukou jeden skinař. Fotky ti zatím nepošlu. Dostal jsi ode mne dvě sady, takže fotek máš zatím dost.

Ahoj, chcel by som poprosit niekoho ci by mi bol ochotny detailne nafotit nejaku kabinu el. alebo motorovej lokomotivy pre tvorbu 3D kabiny do RW.
Za pripadnu ochotu vrucne dakujem

Zdravým.
Máte prosim výkres GP200? Dělal jsem čistku ve Winu a omylem jsem ho smazal...
Díky
petrklimcak@email.cz

Ma niekto moznost nafotit loko 263? CD alebo ZSSK. Prosim vas, hlavne kvalitne. Idealne zrkadlovkou:D Ja viem, ze na 99% nikto, ale skusit musim. Ja si ju v Prahe asi len tazko nafotim.

Dobrý den, sháním foto skutečných vozů Wap "hranatý Wap", hlavně detaily popisů, šedý i červenohnědý vůz, ke zhotovení obtisků. Díky Jarin

Nemáte niekto nafotené čelá slovenského vozňa Falls v klasickom hnedom nátere? Hlavne potrebujem čelo s plošinou. Resp. nemá niekto možnosť ho nafotiť?

Back
Nahoře