Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Neměl by někdo fotky os. vozů typu "papírák"? Vím, že na Slovensku je v provozu historická souprava, nějaké foto na skiny by se hodily. Díky.

Zdravím
Nemáte prosím Vás niekto technický výkres ZSCS 131? Najlepšie by bolo čo v najlepšiej kvalite.
Vopred ďakujem

Zdravím,
byl by tu někdo ochotný, kdo se 25.9. chystá do Olomouce a nafotil by mi nějaká stanoviště? Piště SZ
Díky

Ahoj,
prosím, nemá někdo náhodou typový výkres drezíny Tatra 15/52? Tedy spíše něco přesnějšího, než je v publikaci "Motorové vozy M 131.1 a M 152.0.
Díky, Tom

Mates napsal:
Nevim co je v popisované publikaci,ale já jsem měl odněkud toto
Jo, to je tuším z Parostroje, jenže se jedná o motorový vozík Tatra 14/52. Já myslím klasickou drezínu, tj. "auto na kolejích".
Ale, každopádně díky moc alespoň za snahu. ;)

Tady je vidět jak nepozorně čtu :) .Požadované vozidlo mám vyhlédnuté v Zubrnicích na fototextury,ale jsem také bez dokumentace,takže práce se nezačíná.

Tax by privítal fotografie takýchto vozov vo vysokom rozlíšení. Pokaľ možno čisté - stačí jedna bočnica a jedno čelo.

9d9608e42c4368b174272a9cde9da2fe.jpg

101dd884f69705152767d60b3cbce7ed.jpg

82e4b86994ce64d6eb476f38427a8de4.jpg

Ďakujem za ochotu

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
pro tvorbu cabu bych velice potřeboval výhled strojvedoucího z 464.202. Pokud by někdo tuto fotku měl, nebo by o nějaké veděl, dejte prosím vědět. Děkuju

Zdravým, Prosim potrebuju výchled z kabiny 750 zatím nemam tak kdyby byli fotky prosím.

Ahojte,

Potreboval by som fotky tohto krásavca.

http://www.zelpage.cz/story/raildays2008/bdmtee_15.jpg

Môže byť v akejkoľvek farebnej schéme, (blonsky, najbrt, klasika ZSSK, klasika ČD) ale najviac by som potreboval teraz momentálne to čo je na fotke :)

Ozvite sa prosím kto máte sem do vlákna....Odmena je istá :)

dem napsal:
Ahojte,

Potreboval by som fotky tohto krásavca.

http://www.zelpage.cz/story/raildays2008/bdmtee_15.jpg

Môže byť v akejkoľvek farebnej schéme, (blonsky, najbrt, klasika ZSSK, klasika ČD) ale najviac by som potreboval teraz momentálne to čo je na fotke :)

Ozvite sa prosím kto máte sem do vlákna....Odmena je istá :)

Ahoj zítra pokud se počasí umoudří tak jsem schopen nafotit kompletně celý vůz ( oba boky, obě čela, podvozek, interiér, a nějaké ty detaily. Každopádně jak se počasí uskromní tak nafotím a zašlu.
S pozdravem Otík

Něco málo se našlo, není to úplně ideální, ale snad to bude k něčemu dobré :-)

http://www.edisk.cz/stahni/00515/Bdmtee.rar_14.1MB.html

Zdravím,
Nenašel by se zde někdo, kdo by měl nějaké fotky či jinou dokumetaci k těmto Hradlům (Kazín, Horní Mokropsy, Korno , Tetín ) z trati 171 ? Pokud ano prosím o SZ nebo e-mail.
Za každou reakci děkuji Motorák.

Zdravím,

Našiel by sa u niekoho ZCP z GVD 2006/2007 pre trať ŽSR169? Zišiel by sa pre jednu pripravovanú aktivitu. Zaujíma ma konkrétne vlak Os 7221 resp. obrat Os 7220. Ďakujem. :)

Ahoj, najde se tu prosím někdo, kdo se chystá letos na Rendez a byl by ochotný mi nafotit nějaká stanoviště? Prosím napiště SZ abychom se domluvili, díky. Ale zas aby mi davy zájemců nezahltili schránku :D

Back
Nahoře