Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Hynďa napsal:
Ahoj, najde se tu prosím někdo, kdo se chystá letos na Rendez a byl by ochotný mi nafotit nějaká stanoviště? Prosím napiště SZ abychom se domluvili, díky. Ale zas aby mi davy zájemců nezahltili schránku :D

Mám obavy, že na takej akcii nenafotí nikto nič - jednoducho tam na to nie je priestor. Čo také by si chcel?
PS: Keď si to už tak pekne načal, tak sa opýtam, ako napreduje stanovište/cabview k M120.4 ???

Naposled editoval moderátor:
motorak napsal:
Zdravím,
Nenašel by se zde někdo, kdo by měl nějaké fotky či jinou dokumetaci k těmto Hradlům (Kazín, Horní Mokropsy, Korno , Tetín ) z trati 171 ? Pokud ano prosím o SZ nebo e-mail.
Za každou reakci děkuji Motorák.

Dneska jsem zvládl pouze dofotit Srbsko, Karlštejn budovu a hr. Korno(Tetín má stejnou budovu, jenom na vyšší podezdívce). Takže se někdo můžete pokusit o další, at Brnák nemusí jezdit do Čech objekty :D:D

Zdravím.Hladám fotky EPJ 671.Na nete som už asi všetko vygoogllil tak ak by mal niekto nejaké k dispozícii bol by som rád.

Zdravím všechny, našel by někdo další fotky, nebo ještě lépe výkres úzkorozchodné lokomotivy XIVe č. 4 Poldi? Vypadá takhle: http://www.ntm.cz/sites/default/files/exponat/35462_xive_4.jpg . Google mlčí. Předem díky ;)

Nie, potrebujem miesto a všetko som to prečítal odpredu-odzadu asi 10x, proste poznám tie knihy naspamäť.

Strejda Tax by privítal kvalitné foto červených hurvínkoidných prívešákov, najradšej troška ošumelých, so zájdeným leskom, vítané sú mierne vyblednuté.
Stačí 1 bočnica a poprípade aj 1 čelo, netreba to zas preháňať.

Ďakujem všetkým, ktorí sa aspoň trocha posnažia

Naposled editoval moderátor:
V nouzi by se u mě našly fotky na 111 019. Ale nevím, jestli by to bylo použitelné na textury. Nebyl jsi včera v ČT? Sis ji tam mohl nafotit.

Pěkný den,
co ty dvě nulkové Žehlice v SOKV Ostrava? Docela po nich pasu, ale těžko si je tam jen tak zajdu nafotit. Stejnosměrných Žehlí u nás prudce ubývá. Tahle by byla taktéž dobrá. Ovšem rovněž nulková.

Zdravím,
co si pamatuji, zvěčňoval jsem stroj 110 001 (starým foťákem, takže na dnešní foto-standart asi nic moc) a v případě kousku 111 022 v novém Cargo-nátěru vše došlo tak daleko, že se vytvořily i pracovní textury pro tvorbu nového modelu a kompletně byla nafocena i stanoviště pro tvorbu cabu. Z obojího sice sešlo, ale v archivu bych ty snímky a textury najít mohl.

David

Jen pro zajímavost dodám, že ve ValMezu stojí před depem

01.jpg

ve velice zajímavém "nátěru". Slouží zde jako zkušební vytápěcí stojan pro vozy. Zvěčňoval jsem ji, ale snímky nestály za nic. Myslím, že tam je stále. Foto je z března tohoto roku. Zde.

Sháním cca minutové video ze stanoviště strojvedoucího na trať v dobré kvalitě, neočesané. Kdyby někdo měl, budu vděčný. Případné informace přes SZ.

Back
Nahoře