Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Milane, vím, že ti nepomůžu, ale pro případné fotografy - tato stříbrná souprava stojí už nějakou dobu odstavená ve stanici Praha - Dejvice. Není to dávno, co jí tam natírali stříbřenkou.

Zdravím,

Nemá náhodou někdo nafoceny vozy Hbbillnss z výroby pro ČD v České Lípě?

Pouze pro soukromé účely - rozšíření podkladů pro model v měřítku H0.

Předem díky za SZ/maily.

Mám dotaz,
nemáte někdo nafocené Bt278/283/288 v klasice + v Najbrtu? Fotky prosím případně na můj mail.. :)
Děkuji.

Zdravím pánové, nemá tu někdo jakékoliv fotky na stroje: 753 265, 750 302, 750 288 (čelo), 750 336, 750 371, 753 278 a 753 391? Já tyto stroje nafocené mám, ale vždy něco chybí, např. ta plocha za žebříkem a kryt VO. Jde mi tak nějak o doplnění fotek, ale kdyby měl někdo další vraky z ČT, tak si je vezmu někdy jindy. Dík za ochotu. ;)

P.s. Momentálně nemám v plánu z toho něco dělat , spíš doplňuji chybějící fotky.. :)

Zdravím, chtěl bych se zeptat zdali někdo nemáte nafocené jméno ,,Jana" na bastardu 371 003 a nálepku s číslem 371 003. Bastarda mám naskinovaného, ale ještě mu schází výše uvedené "drobnosti":D Pokud někdo máte pište prosím SZ...:);):)Díky:)

Mladas26: Když použiješ textury z 363 014
cdc_363-014.jpg
a trochu upravíš, nikdo nic nepozná. Ty korporátní patlanice jsou všechny víceméně stejné.

Zdravím,

jsem modelář a občas si modeluju a texturuju modely vlaků, většina mé práce je k vidění v mobilní hře na tablety/telefony Train Sim od 3583 Bytes a dělal jsem i interiéry řídících kabin pro Rail Simulator.

Proč ale vlákno zakládám, i moje práce se vyvíjí a potřebuji tedy kvalitnější a kvalitnější podklady abych mohl svou práci dále posouvat. A proto by mě mohlo poradit a přispět i spousta z vás co se tvorbě modelů a textur pro vlakové simulátory zabýváte coby svůj koníček.

V současnosti modeluji pro ukázku projektu lokomotivu 750.7 v poslední modernizaci, a mám bohužel jen velmi málo kvalitních podkladů na střechu a na schovaná zákoutí podvozku. Pokud tedy máte nějaké kvalitní fotografie modernizované lokomotivy 750.7 tak za ně budu rád :) . Modeluji přímo lokomotivu 750 705-6 (Gordon). Nejvíce mi momentálně schází kvalitní podklady pro texturu chladících větráků na střeše. pokud tedy máte fotku této části modernizovaného Brejlovce, budu za ní vděčný :) . V budoucnu budu jistě potřebovat i další podklady, neb všechny vlaky si sám nenafotím ani dronem, tedy vždy mě nějaké detaily budou scházet.

01.jpg
02.JPG

Back
Nahoře