Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, nemáte náhodou někdo fotku rychlostníku 120 v nějaké starší verzi (použitelnou pro období ČSD), ideálně v provedení s odrazkami? Samozřejmě použitelnou na texturu, ale to je asi jasné. Díky předem.

Zdravím, nemá někdo nafocené (případně možnost nafotit) ty muzejní vozy Bmx/Bpx, co stávají ve Veselí n. Moravou?

Zdravím, sháním fotky na ČD 752 001. Ani si nejsem jistý, jestli vůbec nějaké existují, ale za zkoušku člověk nedá nic.. Případně díky.

Zdravím,
nenašel by se někdo, kdo by měl tyto Matesovi fotky v plném rozlišení? Zkoušel jsem ho již před delší dobou kontaktovat, bohužel bez odezvy. Byl bych za ně moc rád. Případně díky.

Matesova fotodokumentace na Rajčeti je už poněkud vousatá. Je s otazníkem, zda je bude mít ještě on sám. Nicméně fota pro výrobu textur Zaes 7986857 jsem použil odtud také a obešel jsem se bez vysokého rozlišení.

Zdravím, nemá někdo fotky na motoráky 850/851, z dob, kdy jezdily v pravidelném provozu u ČD? Obzvlášť by se mi hodily fotky na olomouckého, svého času, "posledního mohykána" 851.028, který dojezdil začátkem roku 2014. O jiné 850/851 mám samozřejmě zájem též, stejně tak o jejich přípojné vozy 050/Bmx.

Poslal by mi nekdo okotovany vykres loga CD, prosim?
Urcite to existuje, urcite jsem ho mel, ale nemam. Diky

Ahoj, hledám fotografii předvěstníku ke snížení traťové rychlosti! ( starší verze s bílým okrajem) Můžete někdo nějakou poskytnout?

Hezký večer přeji, sháním JAKÉKOLIV podklady, ať už fotky, plánky stanic nebo jen slovní výklad těch, co pamatují ke trati Brno - Česká Třebová z dob před koridorizací. Dejme tomu 1980-1995. Díky!

Ahojte, nemáte niekto fotku strechy 754 zhora, na ktorej by bolo vidno otvorené žalúzie ventilátorov na streche v takomto prevedení? Nie je mi jasné ako to vyzerá v mieste kde sa to upevnené. Prípadne stačí aj slovný popis , ak sa niekto vyzná ako je to konštrukčne riešené.

Přílohy

• 754usi_male.jpg
    754usi_male.jpg
    282 KB · Zobrazeno: 0
Back
Nahoře