Hledám fotografii, plán, typový výkres...

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tax
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím :)
Prosím Vás nemá niekto nafotený vagón Slovenskej pošty Postw? :)
Zháňam fotky ;-)
Ďakujem

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, nevíte někdo prosím kde najít nějaký výkres rakouského City Shuttle "Wiesel"? Zkouším google druhým dnem a potíž je v tom, že německy nemumím ani zbla :o) Ď

Zdravím,
možná budu trošku mimo mísu,ale hledám autora níže zobrazených stožárů VN.
Měl jsem je na HDD v dávno zapomenuté složce "stlpy VN",takže asi půjde o někoho ze Slovenska.;)

Předem děkuji za informaci odeslanou na e-mail davca@iol.cz .

David

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/stozar1.jpg

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://web.telecom.cz/ldt/msts/stozar2.jpg

Zdravím všechny,
nezná někdo odkazy na dobré tránky věnující se ČSD?
(fotky tapety....)
Předem díky za odpověď

Hoj lidičky zkusím to vložit sem, sháním fotografie na model ještěrky mohl by někdo nafotit čím více jich bude tím lépe.

http://www.balkancar.net/data/pictures_items/ep0013_2.jpg

Přátelé, pracuji na skinu červeného Bpee a potřeboval bych nějaké fotky interieru, hlavně látky na sedadlech, tak, aby použitelné na textury. Za každý pokus jsem vděčný (včetně fotek z mobilu).

Ešte som v tomto dostavníku nesedel ale mám nafotené sedačky z 840, takže ak by Ti pasovala poťahová látka tak sa ozvi a foto zašlem spolu s tými čo si žiadal.

Zdravím, Neměl by někdo nafocenou halu 512 (hala pro panťáky a hliníky) z pražského ONJ ???????
Pokud ano prosím SZ.
Díky Motorak.

zdravím,

najde se zde někdo, kdo má a nebo ví, kde bych sehnal typový výkres řady 460? Jak hnací tak vložené vozidlo. Jeden výkres je na webu vlaky.net, ale je to malé rozlišení. Jedná se mi převážně o půdorysy.

Díky moc

Zdravím a prosím Vás, jestli nemá někdo možnost nafotit na skin nějakou modernizovanou jednotku 460. Díky. D.

Ahojte,

hľadám ochotného človeka, ktorý by bol ochotný urobiť na nejaké textúry alfakanály a je ochotný pomôcť.

Vďaka vopred

Zdravim,,
hľadam typovy výkres vozňa radu Bdtmee
mohol by mi to prosim vás niekto poslať na mail Marosina@centrum.sk

Vďaka

Přátelé, mám dotaz, který patří do těch tří teček: Sháním kontakt na Thunderbirda (autor modelů 122, 123 a jiných). Díky.

Marosina napsal:
Zdravim,,
hľadam typovy výkres vozňa radu Bdtmee
mohol by mi to prosim vás niekto poslať na mail Marosina@centrum.sk

Vďaka

Typak mam priamo od pana zo ZOS Trnava ktory so mnou spolupracuje na tvorbe tohto vozu.
S tohto dovodu ten typak dalej sirit nebudem.

Zdravím.
Mám prosbičku, neměl by někdo fotografie na textury některé modernizované stroje JHMD T47.005,015,018 (a nejnovějši tuším 019?) a alespoň jeden Fornt pohled Cabu? Uvítal bych i nějaké obrazky nerekonstruovaných strojů 007,011 či 021 nebo i Z Osoblažky. Byl bych velice vděčný, mám to dosti z ruky a moc práce, nestíham si tam zajet, bohužel. Pokud mi někdo pomůže, budu mu velmi vděčný. Díky, Honza.tomi

Back
Nahoře