C3rv Tatra vagonka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna C3rv
  • Datum začátku Datum začátku
Tak jestli tohle uznáš jako hotový skin... :D Jinak kabina a zvuky jsou např. v balíku Šestikoláků u Pikkuho, hotové skiny pak u Ricara. ;)
Přesně tak, teď dělám (dokončuji) s šestikolákem aktivitu, kabina 3D v balíku u Pikka, bohužel u zvuků mi nejely kompresor atd... (v ORCZ), použil jsem zvuky od Hekla a tam mi jede vše.

Tak já mám vlastně celý nový eng co je u Pikka. Jen abych upřesnil. Jinak i v něm je směrováno na 183, co se zvuků týká. Jen se ty zvuky od Roba musí dát do složky sound přímo v modelu. Nebo si upravit cestu ke zvukům v eng souboru.

Jinak právě 6 kolák ODOS odskoušen ve 2. dílu Pn 66041 z Lysé do Kolína a v 3., který se chystá z Kolína do Třince. 30 Wapek s uhlím a jede to naprosto skvěle. Na 321 to chce akorát více umu při vjezdu do Třebové. Z Třebové jsem musel nákladu pomoci postrkem, v ORCZ jsem nevyjel kopac k odbočce les s odj. skupiny. Ale tam se mi zdá ten krpál větší, než ve skutečnosti je a prostě se bez postrku nedá z 0 rozjet tak, aby to vyjet šlo. Všude jinde bez postrku vyjet lze.

... Jinak i v něm je směrováno na 183, co se zvuků týká. Jen se ty zvuky od Roba musí dát do složky sound přímo v modelu. Nebo si upravit cestu ke zvukům v eng souboru.
...
To jsem zmastil při release, zapomněl jsem přidat ten adresář se zvuky. Už je to opraveno, u 181 byly jen .sms soubory. U 182 a 183 to bylo správně.

To jsem zmastil při release, zapomněl jsem přidat ten adresář se zvuky. Už je to opraveno, u 181 byly jen .sms soubory. U 182 a 183 to bylo správně.
Tím se lecos vysvětluje mistře. A já přemýšlel, proč ORCZ vynechává některé zvuky... :)

To ne, spíš mám chaos v podstatě ve všem. Ale běžně zběhlý fanoušek ORTS si samozřejmě poradí.
Však jsem si poradil. Jen mně to zarazilo. Ale to nebyla výtka. S šetikolákem už vyšel jeden kousek nákl. vlaku a pokračování už je téměř hotové.

Back
Nahoře