Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně tak, teď dělám (dokončuji) s šestikolákem aktivitu, kabina 3D v balíku u Pikka, bohužel u zvuků mi nejely kompresor atd... (v ORCZ), použil jsem zvuky od Hekla a tam mi jede vše.Tak jestli tohle uznáš jako hotový skin...Jinak kabina a zvuky jsou např. v balíku Šestikoláků u Pikkuho, hotové skiny pak u Ricara.
![]()
jak piše Dan kabina od Pikka z baličku a zvuky použit od roba ktere jsou u hekla na stranceMoc pekny 182.065, jen se prosim zeptam, kde vzit kabinu a zvuky, aby mi jel v ORCZ, pokud je to mozne a kde je lokomotiva ke stazeni. Dekuji.
To jsem zmastil při release, zapomněl jsem přidat ten adresář se zvuky. Už je to opraveno, u 181 byly jen .sms soubory. U 182 a 183 to bylo správně.... Jinak i v něm je směrováno na 183, co se zvuků týká. Jen se ty zvuky od Roba musí dát do složky sound přímo v modelu. Nebo si upravit cestu ke zvukům v eng souboru.
...
Tím se lecos vysvětluje mistře. A já přemýšlel, proč ORCZ vynechává některé zvuky...To jsem zmastil při release, zapomněl jsem přidat ten adresář se zvuky. Už je to opraveno, u 181 byly jen .sms soubory. U 182 a 183 to bylo správně.
To ne, spíš mám chaos v podstatě ve všem. Ale běžně zběhlý fanoušek ORTS si samozřejmě poradí.Tím se lecos vysvětluje mistře. A já přemýšlel, proč ORCZ vynechává některé zvuky...![]()
Však jsem si poradil. Jen mně to zarazilo. Ale to nebyla výtka. S šetikolákem už vyšel jeden kousek nákl. vlaku a pokračování už je téměř hotové.To ne, spíš mám chaos v podstatě ve všem. Ale běžně zběhlý fanoušek ORTS si samozřejmě poradí.

chybyčka se vloudila jdu poslat eng RicaroviVe složce cdc_182038 není žádný soubor eng
stači přehrat ten inc ze složky kde ta lokomotiva 181008 jePři načtení lokomotivy "cdc182038" ORCZ hlásí chybu, konkrétně, že chybí důležitý soubor "svetla_181008.inc".