C3rv
Hradlař
Na https://msts-rw.cz/ mužete stahovat 754.047 a Hirrs 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj,děkuji za brejlovce je nadherný,jen dotaz,kde najdu cab 750346?Díkyna https://msts-rw.cz/ můžete stahovat 750.202![]()

A co je normální platforma? ICQ? Nebo Lidé.cz?Dovoľte mi, aby som sa vyjadril za mňa a za DeadFisha, ktorému sa momentálne nejde prihlásiť. Vlastne po tomto incidente už ani nechce. Možno ste si všimli že od DoDa z webu bola stiahnutá 742.263 od túto "pána" Červenky. Je to z jediného, jednoduchého dôvodu. Fotky boli určené úplne niekomu inému, presnejšie @Jakub H. (ak sa budeš brániť argumentom, že na to nemám dôkaz mám, tvojho skvelého kamaráta nenapadlo nič iné, len ťa "udať") Nejakým záhadným spôsobom sa dostali na verejnosť tieto fotky, ktorým autorom je práve vyššie spomínaný DeadFish. Tento konflikt sa už nesie dlhšiu dobu, prevažne kvôli tomu, že DeadFish si svoje aktuálne fotky drží u seba, u mňa a u @Luke19 Po pár normálnych upozorneniach, na to. Z akého dôvodu sa tieto fotky dostali na verejnosť, prišli iba smiešne odozvy vhodné novorodencom, (PS. Urazil som teraz novorodencom, ospravedlňujem sa, iný vhodný nevulgárny výraz som nenašiel) Z ničoho nič sa do toho začali angažovať mená, ktoré s tým nemali nič spoločné. A potrebovali sa iba ukázať ako sú "silný" ako cesta... Práve aj tu vyššie prezentovaná T448.P-129 od Červenky, bola určená pre Jakuba. Tak isto, kto sleduje údajne sa nazývajúc "komunitu" v inom "simulátore" Možno ste si všimli 754.060 od @Defiant70 Fotky na to zase pochádzajú od Červenky, tento krát údajne s autorom menom Kilanz, známy z Poľskej TRS scény... Po tom čo chlapcovi došla trpezlivosť rozhodol sa na truc to vydať. Aj napriek upozorneniam, kontaktovať autora na normálnej platforme, si toho nebol schopný. ... PS od DF: Poslední komunikace směrem k @Jakub H. a @VíťaCh byla, že po opakovaném nerespektování domluvených podmínek zakazuji veškeré další užití zaslaných materiálů a je nenapadlo nic lepšího, než fotky začít rozposílat dál a dál s "argumentací" že jsem s nimi údajně "vyjebal" (ale už jsme se od nikoho nedozvěděli jak ...). Chlapci, pozdravujeme vás...
Neměl jsem v plánu se tady k vaší partičce vyjadřovat, ale nedáváš mi jinou možnost.Dovoľte mi, aby som sa vyjadril za mňa a za DeadFisha, ktorému sa momentálne nejde prihlásiť. Vlastne po tomto incidente už ani nechce. Možno ste si všimli že od DoDa z webu bola stiahnutá 742.263 od túto "pána" Červenky. Je to z jediného, jednoduchého dôvodu. Fotky boli určené úplne niekomu inému, presnejšie @Jakub H. (ak sa budeš brániť argumentom, že na to nemám dôkaz mám, tvojho skvelého kamaráta nenapadlo nič iné, len ťa "udať") Nejakým záhadným spôsobom sa dostali na verejnosť tieto fotky, ktorým autorom je práve vyššie spomínaný DeadFish. Tento konflikt sa už nesie dlhšiu dobu, prevažne kvôli tomu, že DeadFish si svoje aktuálne fotky drží u seba, u mňa a u @Luke19 Po pár normálnych upozorneniach, na to. Z akého dôvodu sa tieto fotky dostali na verejnosť, prišli iba smiešne odozvy vhodné novorodencom, (PS. Urazil som teraz novorodencom, ospravedlňujem sa, iný vhodný nevulgárny výraz som nenašiel) Z ničoho nič sa do toho začali angažovať mená, ktoré s tým nemali nič spoločné. A potrebovali sa iba ukázať ako sú "silný" ako cesta... Práve aj tu vyššie prezentovaná T448.P-129 od Červenky, bola určená pre Jakuba. Tak isto, kto sleduje údajne sa nazývajúc "komunitu" v inom "simulátore" Možno ste si všimli 754.060 od @Defiant70 Fotky na to zase pochádzajú od Červenky, tento krát údajne s autorom menom Kilanz, známy z Poľskej TRS scény... Po tom čo chlapcovi došla trpezlivosť rozhodol sa na truc to vydať. Aj napriek upozorneniam, kontaktovať autora na normálnej platforme, si toho nebol schopný. ... PS od DF: Poslední komunikace směrem k @Jakub H. a @VíťaCh byla, že po opakovaném nerespektování domluvených podmínek zakazuji veškeré další užití zaslaných materiálů a je nenapadlo nic lepšího, než fotky začít rozposílat dál a dál s "argumentací" že jsem s nimi údajně "vyjebal" (ale už jsme se od nikoho nedozvěděli jak ...). Chlapci, pozdravujeme vás...
Ok, jak to souvisí s tématem? Dal to někam veřejně? Stejnej potrat a sračka jsou v tom případě i Deadfish a Nicolas kteří nemají koule na to mluvit, když se do nich pustím já. Vrána k vráně, no, plnou hubu keců na netu umí mít každý hrdina.Pánové, sice je hezké, co tu píšete, ale nic to nemění na tom, že Červenka je potrat a sračka, která si mě raději zablokuje, když se do něj pustím po tom, co začal předělávat mé skiny na nějaké své patlanice![]()
Kdo chce kam, pomožme mu tam. Zaškatulkoval se tak sám a svým toxickým vyjadřováním svoji pozici akorát upevňuje. Já už taky viděl svoji 771.172 ve Trainzu, no ptal se někdo? Ne.Nicolasi, děláš tu ze sebe akorát vola..A co se týče Dana Sládečka alias DeadFishe, tak to je případ taky sám pro sebe. Ještě mám v živé paměti, jak tu jednomu skinaři poskytl fotky a pak otočil o 180° a zakázal již hotové skiny zveřejnit a dokonce vyhrožoval právníkem a soudem..
Bohužel to pak skončilo v odpadu, protože ten thread by stálo za to tu nechat jako odstrašující případ.
Jinak v ostatních simulátorech koluje mnoho skinů z mých fotek a textur, které někdo stáhl na netu a ani se nezeptal, zda je může použít, ale rozhodně kvůli tomu nebudu fňukat někde na fóru...Za prvé bych tím nic nevyřešil a za druhé bych byl akorát za blbce, jako jsi teď ty.
Zkus se na celou věc trochu povznést a neřešit hovadiny...
Tím chci říct, že ta kritika Červenky je oprávněná a ty jeho pochybné skiny nevalné kvality s podivným původem fotek na textury nejsou úplně OK a kdybych mu tehdy do toho nehodil vidle, tak by určitě ty přepatlané mé skiny vydal. A ještě má tu drzost lhát, že fotky, ze kterých něco dělá, jsou od někoho jiného... Naštěstí mám jiné starosti, než řešit virtuální mašinky, nicméně jsem se vyjádřit muselOk, jak to souvisí s tématem? Dal to někam veřejně? Stejnej potrat a sračka jsou v tom případě i Deadfish a Nicolas kteří nemají koule na to mluvit, když se do nich pustím já. Vrána k vráně, no, plnou hubu keců na netu umí mít každý hrdina.
Nikolas chce bejt zajímavej.Ciwe o co tady jde? Může mi to někdo vysvětlit jako pětiletýmu dítěti?
Další z řady žabomyších válek.... Takovej letní kolorit tohoto fóra.Ciwe o co tady jde? Může mi to někdo vysvětlit jako pětiletýmu dítěti?
další položka k odpaduDalší z řady žabomyších válek.... Takovej letní kolorit tohoto fóra.