C3rv Tatra vagonka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna C3rv
  • Datum začátku Datum začátku
Dovoľte mi, aby som sa vyjadril za mňa a za DeadFisha, ktorému sa momentálne nejde prihlásiť. Vlastne po tomto incidente už ani nechce. Možno ste si všimli že od DoDa z webu bola stiahnutá 742.263 od túto "pána" Červenky. Je to z jediného, jednoduchého dôvodu. Fotky boli určené úplne niekomu inému, presnejšie @Jakub H. (ak sa budeš brániť argumentom, že na to nemám dôkaz mám, tvojho skvelého kamaráta nenapadlo nič iné, len ťa "udať") Nejakým záhadným spôsobom sa dostali na verejnosť tieto fotky, ktorým autorom je práve vyššie spomínaný DeadFish. Tento konflikt sa už nesie dlhšiu dobu, prevažne kvôli tomu, že DeadFish si svoje aktuálne fotky drží u seba, u mňa a u @Luke19 Po pár normálnych upozorneniach, na to. Z akého dôvodu sa tieto fotky dostali na verejnosť, prišli iba smiešne odozvy vhodné novorodencom, (PS. Urazil som teraz novorodencom, ospravedlňujem sa, iný vhodný nevulgárny výraz som nenašiel) Z ničoho nič sa do toho začali angažovať mená, ktoré s tým nemali nič spoločné. A potrebovali sa iba ukázať ako sú "silný" ako cesta... Práve aj tu vyššie prezentovaná T448.P-129 od Červenky, bola určená pre Jakuba. Tak isto, kto sleduje údajne sa nazývajúc "komunitu" v inom "simulátore" Možno ste si všimli 754.060 od @Defiant70 Fotky na to zase pochádzajú od Červenky, tento krát údajne s autorom menom Kilanz, známy z Poľskej TRS scény... Po tom čo chlapcovi došla trpezlivosť rozhodol sa na truc to vydať. Aj napriek upozorneniam, kontaktovať autora na normálnej platforme, si toho nebol schopný. ... PS od DF: Poslední komunikace směrem k @Jakub H. a @VíťaCh byla, že po opakovaném nerespektování domluvených podmínek zakazuji veškeré další užití zaslaných materiálů a je nenapadlo nic lepšího, než fotky začít rozposílat dál a dál s "argumentací" že jsem s nimi údajně "vyjebal" (ale už jsme se od nikoho nedozvěděli jak ...). Chlapci, pozdravujeme vás...

Dovoľte mi, aby som sa vyjadril za mňa a za DeadFisha, ktorému sa momentálne nejde prihlásiť. Vlastne po tomto incidente už ani nechce. Možno ste si všimli že od DoDa z webu bola stiahnutá 742.263 od túto "pána" Červenky. Je to z jediného, jednoduchého dôvodu. Fotky boli určené úplne niekomu inému, presnejšie @Jakub H. (ak sa budeš brániť argumentom, že na to nemám dôkaz mám, tvojho skvelého kamaráta nenapadlo nič iné, len ťa "udať") Nejakým záhadným spôsobom sa dostali na verejnosť tieto fotky, ktorým autorom je práve vyššie spomínaný DeadFish. Tento konflikt sa už nesie dlhšiu dobu, prevažne kvôli tomu, že DeadFish si svoje aktuálne fotky drží u seba, u mňa a u @Luke19 Po pár normálnych upozorneniach, na to. Z akého dôvodu sa tieto fotky dostali na verejnosť, prišli iba smiešne odozvy vhodné novorodencom, (PS. Urazil som teraz novorodencom, ospravedlňujem sa, iný vhodný nevulgárny výraz som nenašiel) Z ničoho nič sa do toho začali angažovať mená, ktoré s tým nemali nič spoločné. A potrebovali sa iba ukázať ako sú "silný" ako cesta... Práve aj tu vyššie prezentovaná T448.P-129 od Červenky, bola určená pre Jakuba. Tak isto, kto sleduje údajne sa nazývajúc "komunitu" v inom "simulátore" Možno ste si všimli 754.060 od @Defiant70 Fotky na to zase pochádzajú od Červenky, tento krát údajne s autorom menom Kilanz, známy z Poľskej TRS scény... Po tom čo chlapcovi došla trpezlivosť rozhodol sa na truc to vydať. Aj napriek upozorneniam, kontaktovať autora na normálnej platforme, si toho nebol schopný. ... PS od DF: Poslední komunikace směrem k @Jakub H. a @VíťaCh byla, že po opakovaném nerespektování domluvených podmínek zakazuji veškeré další užití zaslaných materiálů a je nenapadlo nic lepšího, než fotky začít rozposílat dál a dál s "argumentací" že jsem s nimi údajně "vyjebal" (ale už jsme se od nikoho nedozvěděli jak ...). Chlapci, pozdravujeme vás...
A co je normální platforma? ICQ? Nebo Lidé.cz?

Neměl jsem v plánu se tady k vaší partičce vyjadřovat, ale nedáváš mi jinou možnost.

A v první řadě řeknu asi jen toto. Nikdo mi nezakázal fotky poskytovat dál. A přijde mi fér je dát někomu, kdo z nich něco udělá v obstojné kvalitě a následně zveřejní, ovšem chápu, že pro tebe jsou tyhle pojmy cizí slova. Lepší, než aby se ty fotky válely na disku, nevyužité a k ničemu. Takto bude alespoň v komunitě o pár skinů víc. Každý máme nějakou minulost a přiznám se, že v době, kdy byly nějaký řvanice že Filip konvertuje atp., tak jsem ještě nebyl do Open Rails, natož ani do Railworks zainteresovaný a absolutně nevím, co se okolo něj dělo a znám pouze memes. Nicméně lidé se mění a narodzíl od vaší party, která krom toho, že ty modely neumí ani upravit tak, aby byly na světovém původu a lítají ve vzduchu, viz. úprava 771 170 a 742, co mi deadfish poslal, tak pochybuji, že nějaký povolení vůbec máte. To, že máte zdrojáky je sice pěkný, ale povolení je věc druhá. Přijde mi i proto lehce ke smíchu, že tady někdo moralizuje o posílání fotek nějakého člověka, když sami děláte úpravy, ke kterým svolení nemáte. A abych dokončil myšlenku s fotkami. Řeknu ti to narovinu, tak, jak to je. Já bych si v životě nedovolil šířit něčí fotky, bez jeho vědomí. Ale když se daná osoba rozhodne přestat komunikovat po tom, co mi ještě napíše několik nehorázně nevtipných poznámek a to i navzdory tomu, že já se celou dobu snažím komunikovat slušně a slušně vyřešit i to, co má za problém, načež tady o mně začnete šířit hovna, který nejsou pravda tak ano, ať máte alespoň důvod to říkat, za takový chování si nic jinýho ty a Daniel nezasloužíte. Jo, je to prasácký i ode mne, ale tady již platí výš zmíněné a to sice, že ty fotky alespoň našly využití a vzniknul z toho HEZKÝ a VEŘEJNÝ skin. Za dobu, co Daniel komunikoval normálně mám svědomí čisté a nikomu jsem neměl chuť ani důvod něco posílat. Vše se zlomilo v moment, kdy jste si mě začali brát do huby.

Což vám jde mimochodem taky dobře. Obzvlášť tobě. Ale když má přijít na diskuzi, nebo konfrontaci, na to už jste vždy malí. Protože vlastně, vy jste ti svatí, my jsme kurvy. Doteď jsem se nedozvěděl, co jsem teda kdy poslal Vítkovi třeba, nebo co jsem měl udělat, ale to je asi zbytečný čekat.

Krom toho, je vtipný, jak si neumíte zachovat ani špetku důstojnosti, nevím, jak s vámi komunikují ostatní, nicméně já se celou dobu bavim slušně a na úrovni a přijde mi vtipný, že jediný, na co se zmuzete vy je nadávání do kurev a nějaký další připodobňování, ale to je vaše, především tvoje věc a taky to o něčem vypovídá.

A zcela upřímně, jsem asi rád, že se na mě Daniel vykašlal a radši teď sype tobě. Sice z toho zatím žádný kloudný skin nevzešel, jelikož vyvážení barev a světla a další věci jsi asi zatím neviděl ani z rychlíku, nicméně pokud si myslíte, že tím, že tu furt budeš ukazovat nějaký tvoje polotovary a rychlokvašky někoho naštvete a že všichni budou závidět, tak vám s klidnou duši můžu říct, že opravdu ne, spíš mi to přijde ubohý zde furt blejt screenshoty na půl rozdělených mašin, od kterých pak nevidíme výsledek, což je asi dobře. Takže klidně si skinuj pro svou partu dál. Jediný, na co se zatím dalo koukat byly ty osobní vozy.

Chci se omluvit všem, kteří to tady teď musí číst, zrovna teď by se to vlákno odpad hodilo...

"Aj naprek upozorneninam, kontaktovať autora na normálnej platforme, si toho nebol schopný"

Discord podle tebe není normální platforma?
Tak to by mě vážně zajímalo, co je dle tebe normální platforma.
To zaprvé.
Zadruhé, když mě DF cíleně ignoroval na Discordu, tak jsem to zkoušel řešit přes tebe.
Dvakrát jsem se tě ptal na to, jestli bys byl tak hodnej a řekl mu o tom, že jsem mu psal, případně mu ukázal ty fotky, co jsem ti posílal.

Nebyl jsi schopnej mi na to vůbec nějak zareagovat.
Dřív jsem se tě semtam zastával, když tě ostatní kritizovali za ty chyby na skinech, ale byla to chyba. Můžete si se Sládečkem podat ruce a obadva jít tam, kam slunce nesvítí.
Jo a ten tvůj post je jinak vtipnej.
Všichni jsou podle vás kurvy, svině a bůhví co, ale opravdovou pravdu, jak to s tou 754 060 bylo tu nenapíšeš.
A to, že DeadFish se chová jako arogantní kretén, a ty jako jeho největší anální obdvivovatel, to už je jen krásná třešnička na dortu. :)

A pokud někomu došla trpělivost, tak jedině DeadFishovi.
Minimálně podle toho, co mi po tobě poslal za výblitky.
A vůbec, jen ať se tím každý pokochá. Je to zábava, poslouchat nadávky od evidentně mentálně narušeného člověka.

Přílohy

• Polish_20230803_150839829.jpg
    Polish_20230803_150839829.jpg
    171 KB · Zobrazeno: 2
  • Polish_20230803_150912727.jpg
    Polish_20230803_150912727.jpg
    184.1 KB · Zobrazeno: 2
Pánové, sice je hezké, co tu píšete, ale nic to nemění na tom, že Červenka je potrat a sračka, která si mě raději zablokuje, když se do něj pustím po tom, co začal předělávat mé skiny na nějaké své patlanice :D:D

Nicolasi, děláš tu ze sebe akorát vola.. :( A co se týče Dana Sládečka alias DeadFishe, tak to je případ taky sám pro sebe. Ještě mám v živé paměti, jak tu jednomu skinaři poskytl fotky a pak otočil o 180° a zakázal již hotové skiny zveřejnit a dokonce vyhrožoval právníkem a soudem.. :D Bohužel to pak skončilo v odpadu, protože ten thread by stálo za to tu nechat jako odstrašující případ. ;-)
Jinak v ostatních simulátorech koluje mnoho skinů z mých fotek a textur, které někdo stáhl na netu a ani se nezeptal, zda je může použít, ale rozhodně kvůli tomu nebudu fňukat někde na fóru... :D Za prvé bych tím nic nevyřešil a za druhé bych byl akorát za blbce, jako jsi teď ty.
Zkus se na celou věc trochu povznést a neřešit hovadiny... ;-)

Pánové, sice je hezké, co tu píšete, ale nic to nemění na tom, že Červenka je potrat a sračka, která si mě raději zablokuje, když se do něj pustím po tom, co začal předělávat mé skiny na nějaké své patlanice :D:D
Ok, jak to souvisí s tématem? Dal to někam veřejně? Stejnej potrat a sračka jsou v tom případě i Deadfish a Nicolas kteří nemají koule na to mluvit, když se do nich pustím já. Vrána k vráně, no, plnou hubu keců na netu umí mít každý hrdina.

Nicolasi, děláš tu ze sebe akorát vola.. :( A co se týče Dana Sládečka alias DeadFishe, tak to je případ taky sám pro sebe. Ještě mám v živé paměti, jak tu jednomu skinaři poskytl fotky a pak otočil o 180° a zakázal již hotové skiny zveřejnit a dokonce vyhrožoval právníkem a soudem.. :D Bohužel to pak skončilo v odpadu, protože ten thread by stálo za to tu nechat jako odstrašující případ. ;)
Jinak v ostatních simulátorech koluje mnoho skinů z mých fotek a textur, které někdo stáhl na netu a ani se nezeptal, zda je může použít, ale rozhodně kvůli tomu nebudu fňukat někde na fóru... :D Za prvé bych tím nic nevyřešil a za druhé bych byl akorát za blbce, jako jsi teď ty.
Zkus se na celou věc trochu povznést a neřešit hovadiny...
Kdo chce kam, pomožme mu tam. Zaškatulkoval se tak sám a svým toxickým vyjadřováním svoji pozici akorát upevňuje. Já už taky viděl svoji 771.172 ve Trainzu, no ptal se někdo? Ne.

Ok, jak to souvisí s tématem? Dal to někam veřejně? Stejnej potrat a sračka jsou v tom případě i Deadfish a Nicolas kteří nemají koule na to mluvit, když se do nich pustím já. Vrána k vráně, no, plnou hubu keců na netu umí mít každý hrdina.
Tím chci říct, že ta kritika Červenky je oprávněná a ty jeho pochybné skiny nevalné kvality s podivným původem fotek na textury nejsou úplně OK a kdybych mu tehdy do toho nehodil vidle, tak by určitě ty přepatlané mé skiny vydal. A ještě má tu drzost lhát, že fotky, ze kterých něco dělá, jsou od někoho jiného... Naštěstí mám jiné starosti, než řešit virtuální mašinky, nicméně jsem se vyjádřit musel :)

Děkuji, že jste mě vynechali z držení DeadFishovích fotek, doma v mém PC je jich ohromné množství, až se vrátím domů, tak provedu hlubokou čistku disků :D Popravdě už mám těchto právnických zaležitostí plnou p*del, poslední dobou se u všech možných skinů řeší akorát autorská práva a čí konkrétně fotky byly použity, to jsme to opravdu dopracovali... Pak ani nemám na žádnou tvorbu spojenou se simulátory náladu a nic z cizích fotek už dělat nebudu, krom toho co je už hotové, stím už jsem si nějakou tu práci dal a proto to nezahodím, ale postupně vydám holt v současném, ne plně dokončeném stavu. Třeba to alespoň někdo využije, já už na to prostě nemám náladu.

A velmi silně pochybuji že jste všichni, tak čistí co se autorských práv týče a např. máte v PC pouze plně licencovaný software...

Ještě nakonec, rozhodně nechci nijak Červenku obhajovat (o jeho pochybných skinech nevalné kvality a podivným původem vím) , ale v ReadMe má správně uvedeného DeadFishe jako autora, takže ani k žádnému přivlastňovaní fotomateriálu nedošlo, nevím v čem teda byl hlavní smysl této diskuze...

Back
Nahoře