Skiny VíťaCh

Tahle mašina ale nemá WTB. Na snad už všechna plzeňská esa se dodělávalo ovládání dveří a překlenutí záchranné brzdy kvůli Ejpovickému tunelu. Proto mají UIC zásuvky. Nevím jestli je to opravdu tak u všech, ale zatím jsem zjistil, že WTB mašiny mají navíc na boku kamery.
A proto jsem ji ve svém posledním příspěvku zvýraznil mezi těmi se zásuvkami, ale bez WTB. Proč se člověk snadno zmýlí, tam popisuji rovněž.

Ahoj.
Prosím tě, skin Bdtaxu 513 015 se bije s modelem u 810 v balíku od Pikka, někdy nestačí jen jiná složka, ale musí se přejmenovat shodující se názvy, jinak to nepobere ani OR.

Ahoj,
Ne ne. To nepomůže, ty ho máš v jiné složce, ale v ní úřejmenuj název wag, já už si to poravil a je to ok, udělej tohloe:
Původní název wag: 015513 přejmenuj na CD_015513 a je po problému. Nezapomeň to ale přepsat i uvnitř v prvním řádku. To je přesně ono, proč nenechávat shodné názvy s originálem, i když to pak máš v jiné složce, tak se to prostě bije. Naštěstí v Name shoda není.

Díky za připomínku, na webu už opravené
Není zač, jen je na třeba tyhle chybky dávat bacha, dělá to více skinařů a pak to způsobí bordel v trainsetu, kdy se mezi sebou modely se skiny "mlátí". :) Ale jinak moc pěkná práce a díky za ní.

Back
Nahoře